Στις 10 Φεβρουαρίου ξεκινά ο αγώνας των συνδικαλιστών

Συντάκτης Νewsroom 1 Φεβρουαρίου, 2011 11:39

“Σημαντικό βήμα στο συντονισμό της δράσης των εργαζομένων, μικρών αγροτών αυτοαπασχολούμενων, της νεολαίας και των γυναικών αποτελεί η χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο GRECOTEL στην Αλεξανδρούπολη με πρωτοβουλία των Τοπικών Γραμματειών του ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΜΑΣ και του Συλλόγου Γυναικών Αλεξ/πολης και τη συγκρότηση Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα.


Στόχος της Επιτροπής, όπως τονίστηκε, είναι ο συντονισμός της δράσης και του αγώνα για την προστασία της λαϊκής οικογένειας από τη φτώχεια και την εξαθλίωση, στην οποία οδηγεί η πολιτική του μνημονίου κυβέρνησης – τρόικας, αλλά και για μια άλλη ανάπτυξη υπέρ των συμφερόντων του λαού και κατά των συμφερόντων των μονοπωλίων.

H συγκρότηση της Λαϊκής Επιτροπής αποτελεί ένα σημαντικό βήμα οργάνωσης και κοινής δράσης των λαϊκών στρωμάτων.   Πρόκειται για μια δράση που πρέπει να στηρίζεται στη βάση, «απ’ τα κάτω», όπου οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αγρότες, οι επαγγελματοβιοτέχνες, οι φοιτητές, οι λαϊκές γυναίκες πρέπει να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Να συζητηθεί στα σωματεία, στους συλλόγους και να παρθούν αποφάσεις για συμμετοχή στη Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα.

Μπήκε προγραμματισμός δράσεων για το επόμενο διάστημα  με παρεμβάσεις που  αφορούν ζητήματα υγείας, παιδείας, για τα ζητήματα ανέργων και γενικότερα για όλα τα ζητήματα που αφορούν τις λαϊκές οικογένειες.

Πρώτος κοινός αγωνιστικός σταθμός θα είναι το Συλλαλητήριο στις 10. Φλεβάρη και η απεργιακή κινητοποίηση στις 23. Φλεβάρη.”

Από σχετικό δελτίο τύπου


Συντάκτης Νewsroom 1 Φεβρουαρίου, 2011 11:39

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV