Στην Α.Ε.Διδυμοτείχου το Super Cup

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 6 Σεπτεμβρίου, 2020 20:19

Στην Α.Ε.Διδυμοτείχου το  Super Cup

Νικήτρια  του Super Cup 2020 αναδείχθηκε η Α.Ε. Διδυμοτείχου κόντρα στην Αλεξανδρούπολη FC με σκορ 3-1.

Διεξήχθη σήμερα στο στάδιο Δημήτριος Μπακιρτζής το Super Cup ανάμεσα στην Α.Ε.Διδυμοτείχου και την Αλεξανδρούπολη FC, με μέγιστο αριθμό 80 ατόμων και κεκλεισμένων των θυρών για τους φιλάθλους λόγω covid 19. Παρά το ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας και δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους το θέαμα ήταν αρκετά καλό.

Η Ένωση Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι με τον Ανυφαντάκη να εκτελεί στο 15′ πολύ ωραία φάουλ και τον Κυριακίδη να αποκρούει εντυπωσιακά , η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη άνοιξε το σκορ στο 22′ με τον Γεωργαντζόπουλο μετά από ωραία ομαδική ενέργεια αλλά δεν συνέχισε στον ίδιο ρυθμό ,έτσι η Α.Ε.Διδυμοτείχου αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 35′ με τον Σαραντίδη, ο φορ της Α.Ε.Διδυμοτείχου μάλιστα δύο λεπτά αργότερα παραλίγο να διπλασιάσει τα τέρματα του αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε στο τετ α τετ με τον Συριτούδη πέρασε ψηλά άουτ! Ενώ και η κεφαλιά του Ρουμπιέ στο 46′ επίσης δεν βρήκε στόχο με το σκορ να μένει στο 1-1.


Στην επανάληψη η ομάδα του Χρήστου Μαυράκη μπήκε πιο αποφασισμένη στο γήπεδο και μόλις στο 49΄πέρασε μπροστά στο σκορ με γκολ του Παπούδη ενώ ο Βαρσαμίδης στο 54΄μετά από εξαιρετική προσωπική ενέργεια κέρδισε πέναλτι που επιχείρησε να εκτελέσει ο ίδιος χωρίς όμως επιτυχία με τον Συριτούδη να μπλοκάρει! Στο 70′ ο Κατσαμπάς δεν βρήκε στόχο στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ. Ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με την σέντρα-σουτ του πολύπειρου Γιαννόπουλου στις καθυστερήσεις δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των νταμπλούχων της ΕΠΣ Έβρου!

MVP: Στον Αποστόλη Σαραντίδη απένειμε το βραβείο του MVP η διοργανώτρια αρχή , ο ταλαντούχος φορ των πρασίνων βρήκε δίχτυα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και ήταν συνεχώς επικίνδυνος μέχρι που βγήκε αναγκαστική αλλαγή στο 76′ με τράβηγμα στον προσαγωγό.

Το στραγάλι: Χωρίς πρόβλημα κύλησε το παιχνίδι για τον διαιτητή της αναμέτρησης Παππά και τους βοηθούς του Γεωργακούδη και Κώνογλου.

Α.Ε. Διδυμοτείχου (Χρήστος Μαυράκης): Κυριακίδης, Αλεξακίδης , Παντελίδης, Θάνος ( 89′ Τοροσιάν), Τζουμακίδης, Βαρσαμίδης (76′ Μυσιούδης) , Παπούδης (87′ Ασπιώτης), Γκαϊδατζής (56′ Κούπας), Σαραντίδης (76′ Τσομπανούδης), Γιαννόπουλος, Ιντζές

Αλεξανδρούπολη F.C. (Νίκος Ουσταμπασίδης ): Συριτούδης, Δορουγιδένης (76′ Λίτσιος), Μαυρομάτης, Καρτσάμπας, Κομεσίδης, Πατσιώρας (78′ Χατζόπουλος), Θέμελης, Ανυφαντάκης, Ρουμπιές, Χριστοφορίδης (55′ Μαλτέζος), Γεωργαντζόπουλος (55′ Καρακασίδης)


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 6 Σεπτεμβρίου, 2020 20:19

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV