Στην αποσυμφόρηση του ΠΓΝΑ συμβάλει το νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Συντάκτης Χάρης Κανταρίδης 10 Νοεμβρίου, 2020 11:49

Στην αποσυμφόρηση του ΠΓΝΑ συμβάλει το νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Με την νοσηλεία νοσούντων με κορονοϊό συμβάλει στον αγώνα της αποσυμφόρησης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης το Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.Ο Διοικητής κ. Καπετανίδης μίλησε για την ετοιμότητα του νοσοκομείου, τις ανάγκες του αλλά και την δωρέα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Ο Διοικητής του νοσοκομείου Διδυμοτείχου μιλώντας στην “Πρωινή Περιπολία” τόνισε την συμβολή του νοσοκομείου Διδυμοτείχου στην προσπάθεια αποσυμφόρησης αυτό της Αλεξανδρούπολης, καθώς νοσηλεύονται περιστατικά νοσούντων με κορονοϊό ελαφρών συμπτωμάτων.
Είπε χαρακτηριστικά ότι το νοσοκομείο έχει θωρακιστεί για το λόγο αυτό και αντιμετωπίζει με επιτυχία την κατάσταση έως τώρα.
Εξέφρασε την χαρά του και τις ευχαριστίες του στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες αναφορικά με τις δωρεές των δύο κοντέινερ ,το ένα εκ των οποίων έγινε χορός πρώτης υποδοχής κρουσμάτων, ενώ το δεύτερο θα αξιοποιηθεί για άλλες ανάγκες στα πλαίσια της καταπολέμησης του φονικού ιού

Εξήρε την αυτοθυσία και την αυταπάρνηση του ιατρικού και πάρα ιατρικού προσωπικού και τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης του, αλλά και την ανάγκη περισσότερων πόρων ζητώντας από τους πολίτες και τους φορείς να συνεισφέρουν στο νοσοκομείο με δωρεές.



Συντάκτης Χάρης Κανταρίδης 10 Νοεμβρίου, 2020 11:49

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV