Στην έκθεση World Travel Market στο Λονδίνο συμμετείχε η ΠΑΜΘ

Συντάκτης Νewsroom 15 Νοεμβρίου, 2011 09:10

Στην έκθεση World Travel Market στο Λονδίνο συμμετείχε η ΠΑΜΘ


Κέρδισε τις εντυπώσεις η παρουσία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στην επαγγελματική τουριστική έκθεση World Travel Market που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από τις 7 έως τις 10 Νοεμβρίου 2011. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χώρο της παρουσίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης υπήρχε και ανάλογη αντιπροσωπία του νησιού της Θάσου.


Μεγάλος αριθμός επαγγελματιών του τουρισμού, επισκέφθηκε το χώρο προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους τουριστικούς προορισμούς που καλύπτουν όλη τη χρονική διάρκεια του έτους. Στους ανθρώπους του τουρισμού διανεμηθεί πληροφοριακό υλικό από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας, οι οποίες συνδυάζουν άψογα όλες σχεδόν τις μορφές του τουρισμού και κάνουν την περιοχή μας ελκυστική και για τους 12 μήνες του χρόνου.

Ταυτόχρονα όμως οι επαγγελματίες του τουρισμού εστίασαν την προσοχή τους και σε δύο τομείς που μπορούν να αποτελέσουν έναν ακόμη πόλο έλξης επισκεπτών για την περιοχή της Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, αυτούς της γαστρονομίας και της οινοποιίας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης  World Travel Market που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις στον τομέα του τουρισμού σε όλο τον κόσμο, σημειώθηκε ενδιαφέρον από πλευράς επαγγελματιών που ασχολούνται με τον luxury tourism, οι οποίοι μάλιστα έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από το τουριστικό προϊόν της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

 

 


Συντάκτης Νewsroom 15 Νοεμβρίου, 2011 09:10

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV