Σοκ στον χώρο του αθλητισμού, «έφυγε» ο Νίκος Σαμαράς!

Συντάκτης Νewsroom 4 Ιανουαρίου, 2013 19:48

Σοκ στον χώρο του αθλητισμού, «έφυγε» ο Νίκος Σαμαράς!

Μια απρόσμενη και πολύ δυσάρεστη είδηση σκορπά θλίψη στο ελληνικό βόλεϊ και βυθίζει στο πένθος τον αθλητισμό γενικότερα. Ο Νίκος Σαμαράς, άλλοτε βολεϊμπολίστας της Ορεστιάδας, του Παναθηναϊκού και της εθνικής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών από ανεύρυσμα…

Ο Σαμαράς διακομίστηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο με έντονη δυσφορία όπου και άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Παρασκευής.


O Α.Ο.Ορεστιάδας σοκαρισμένος από τον αιφνίδιο θάνατο του Σαμαρά Νικόλαου, θρηνεί τον άδικο χαμό ενός αθλητή γέννημα θρέμμα της Ορεστιάδας οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του συλλόγου και ήταν ο στυλοβάτης της ένδοξης πορείας του ομίλου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, είχε 263 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα, ενώ φόρεσε τις φανέλες του Ηρακλή, του Παναθηναϊκού, της Φαλκονάρα, της Σεβίλλης, της Φενερμπαχτσέ, της Σενουά, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Μίλωνα.

Η Διοίκηση και οι αθλητές του ομίλου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου, ενός αθλητή ο οποίος θα είναι πάντα ζωντανός στην καρδιά μας.

Τη θλίψη της για τον αιφνίδιο θάνατο του Νίκου Σαμαρά εξέφρασε η ΕΣΑΠ η οποία αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ των ανδρών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

“Συγκλονισμένη η οικογένεια του βόλεϊ από την οδυνηρή είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 42χρονου Εβρίτη άσου Νίκου Σαμαρά, από ανεύρυσμα.

Η ΕΣΑΠ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Στη μνήμη του διεθνούς άσου η ΕΣΑΠ αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ”.

Το Τ.Α.Α. Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ  εκφράζει τη βαθειά του θλίψη και οδύνη για τον άδικο χαμό του μεγάλου αθλητή ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΑΡΑ και  ο Πρόεδρος του σωματείου  Γιάννης Τζίμας δηλώνει με μεγάλη στεναχώρια τη δυσαρέσκεια του γιατί παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες από πλευράς Εθνικού για την αναβολή κατ’ αρχήν όλης της σημερινής αγωνιστικής της Volleyleague και κατά δεύτερον την αναβολή τουλάχιστον του αγώνα Εθνικός – Παναθηναϊκός (μιας και ο Νίκος Σαμαράς τίμησε ως παίκτης και τις δύο ομάδες), προς ένδειξη τιμής στην μνήμη του μεγάλου ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, αυτό δεν κατέστη δυνατόν παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις που υπήρχαν από τις ομάδες της Α1.

Επειδή στην Αλεξανδρούπολη κάθε αγώνας βόλλευ είναι γιορτή, θεωρούμε σήμερα ότι στο γήπεδο υπάρχει κηδεία και δηλώνουμε για άλλη μία φορά την αντίθεση μας στη διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα. Ελπίζουμε έστω και την ύστατη στιγμή ότι θα πρυτανεύσει η ανθρωπιά και όχι αυτός ο αισχρός ανταγωνισμός.


Συντάκτης Νewsroom 4 Ιανουαρίου, 2013 19:48

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV