Σημαντικές διακρίσεις για τους μικρούς αθλητές του Α.Ο.Ε.Γ.Α. στο 9ο διεθνές τουρνουά ενόργανης γυμναστικής

Συντάκτης Νewsroom 4 Δεκεμβρίου, 2012 15:39

Σημαντικές διακρίσεις για τους μικρούς αθλητές του Α.Ο.Ε.Γ.Α. στο 9ο διεθνές τουρνουά ενόργανης γυμναστικής

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την «παρθενική» συμμετοχή του ο  Α.Ο.Ε.Γ.Α, στο 9ο διεθνές τουρνουά σε μικρές ηλικίες, που πραγματοποιήθηκε στο Μπλαγκόεφγκραντ  30/11/12 ως 02/12/12, στην Βουλγαρία. Οι αθλητές του συλλόγου επέστρεψαν με (2) χρυσά και (2) χάλκινα μετάλλια, δείχνοντας πως παρά τις δύσκολες συνθήκες με τις οποίες  δουλεύουν, ότι πρεσβεύουν με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητισμό του τόπου μας.

Το τουρνουά διοργάνωσε η Βουλγάρικη Ομοσπονδία Γυμναστικής και στην διοργάνωση συμμετείχαν 11 ομάδες ,περίπου 60 αθλητές.


Οι ομάδες ήταν: CSKA SOFIA,LEVSKI SOFIA,SVETKAVITSA,PIRIN 2011, L.SOLACHKY BLAGOEFGRAD, TORNADO SKOPIA,DIF BELGRAD, AKRO RUSE, A.O.E.G.ALEXADROUPOLIS,TARGOVISTE, AL FOTEV SBILENGRAD.

O   ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ συμμετείχε με δύο (2) αθλητές, που είχαν τις προϋποθέσεις, με βάση τις απαιτήσεις και την ηλικία  ,που ζητούσε η προκήρυξη-πρόσκληση των διοργανωτών.

Συγκεκριμένα  ο αθλητής ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  κατέκτησε την πρώτη θέση στο έδαφος  και στους κρίκους και την τρίτη θέση στο άλμα.

Ο ΡΗΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ κατέκτησε την τρίτη θέση στο μονόζυγο.

Η  πρωτοβουλία  του Α.Ο.Ε.Γ.Α να συνεργαστεί με τις γείτονες χώρες στον τομέα του αθλητισμού και συγκεκριμένα, στο άθλημα της ενόργανης γυμναστικής ,έδωσε  την δυνατότητα στους γειτόνους μας να γνωρίσουν την ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ και τα πλεονεκτήματά της

Η αποστολή του Α.Ο.Ε.Γ.Α. με επικεφαλή τον προπονητή και στυλοβάτη του συλλόγου ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, μοίρασε διαφημιστικά έντυπα ξενοδοχειακών μονάδων και τουριστικών οδηγών της πόλης μας , στις αποστολές των ομάδων ,συμβάλλοντας στην προώθηση του τουρισμού της περιοχής μας.

Η προσπάθεια που γίνεται από διοίκηση και προπονητές είναι μεγάλη για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του αθλήματος.

Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους ,όπως και  όλους ,όσους στηρίζουν την προσπάθειά μας .

 


Συντάκτης Νewsroom 4 Δεκεμβρίου, 2012 15:39

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV