Σε ποια θερμοκρασία πρέπει να τηγανίζουμε;

Συντάκτης Νewsroom 12 Μαρτίου, 2018 14:23

Σε ποια θερμοκρασία πρέπει να τηγανίζουμε;

Το τηγάνισμα, έχει κι αυτό τα μυστικά του..

Σε θερμοκρασία 130-145 βαθμούς τηγανίζουμε πατάτες και λαχανικά.
Σε θερμοκρασία 155-170 βαθμούς τηγανίζουμε βουτυρωμένα η αλευρωμένα.
Σε θερμοκρασία 175-190 βαθμούς τηγανίζουμε μικρού μεγέθους ψαράκια πχ καλαμαράκια, κροκέτες κ.ά.

 



Συντάκτης Νewsroom 12 Μαρτίου, 2018 14:23

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV