Σε ετοιμότητα τέθηκαν οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου λόγω χιονοπτώσεων

Συντάκτης Νewsroom 25 Φεβρουαρίου, 2011 11:39

Ασθενής χιονόπτωση στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου σημειώνεται από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου έως και αυτή τη στιγμή, ειδικότερα στους Δήμους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Σουφλίου.


Άμεση κινητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων (Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, ΔΕΣΕ, Δήμοι, Αστυνομικές Διευθύνσεις) από την εμφάνιση του φαινομένου. Όλοι βρίσκονται σε ετοιμότητα και επιφυλακή. Τα ειδικά οχήματα καθαρισμού των δρόμων και διασποράς άλατος (αλατιέρες) θα βρίσκονται στα σημεία όπου απαιτείται η συνδρομή τους καθόλη τη διάρκεια του φαινομένου.

Η κίνηση των οχημάτων σε όλο το δίκτυο του νομού γίνεται χωρίς τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, αλλά με ιδιαίτερη προσοχή, και κυρίως κατά τις πρωινές ώρες καθώς θα υπάρξουν φαινόμενα παγετού.

Κατόπιν τούτου παρακαλούνται οι οδηγοί πάσης φύσεως οχημάτων που κινούνται στο Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο του Βορείου Έβρου να κινούνται με μικρή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα, να μην ενεργούν επικίνδυνες προσπεράσεις και γενικά να οδηγούν με μεγάλη προσοχή.

Ενημερωτικό δελτίο της Περιφέρειας


Συντάκτης Νewsroom 25 Φεβρουαρίου, 2011 11:39

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV