Σεμινάρια τεχνικών ασφαλείας Γ’ Κατηγορίας από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τα ΚΑΕΛΕ

Συντάκτης Νewsroom 29 Νοεμβρίου, 2012 11:02

Σεμινάρια τεχνικών ασφαλείας  Γ’ Κατηγορίας από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τα ΚΑΕΛΕ

Το Διοικητικό του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τα ΚΑΕΛΕ προτίθεται να διοργανώσει σεμινάρια τεχνικών ασφαλείας  Γ’ Κατηγορίας . Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων σε όλες τις επιχειρήσεις   ανεξαρτήτως αριθμού εργαζομένων ο εργοδότης έχει την υποχρέωση να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τεχνικού  ασφάλειας.

Σας πληροφορούμε ότι τα Σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις αρχές του νέου έτους αλλά οι αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται από τώρα.


Τεχνικοί Ασφαλείας Γ’ Κατηγορίας

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

1. Τα σεμινάρια θα γίνονται σε τμήματα μέχρι 50 άτομα . Για να υλοποιηθούν τα σεμινάρια πρέπει να συμπληρωθούν τουλάχιστον 20 αιτήσεις.

3. Ο κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να λάβει μέρος στα σεμινάρια πρέπει να συμπληρώσει σχετική αίτηση, την οποία μπορεί να προμηθευτεί από το γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης (4ος όροφος στο Επιμελητήριο Έβρου τηλ 2551028880).

Τα δικαιολογητικά κατατίθενται στο Υπουργείο Εργασίας για έγκριση του προγράμματος. Η διαδικασία έγκρισης απαιτεί χρονικό διάστημα 40 ημερών, δηλαδή το πρόγραμμα πρέπει να κατατίθεται μαζί με όλα τα δικαιολογητικά 40 ημέρες πριν την υλοποίησή του. Αλλαγές στους καταρτιζόμενους επιτρέπονται μέχρι 10 άτομα ανά σεμινάριο και εφόσον ενημερώνεται καταλλήλως το αρμόδιο για τον έλεγχο του προγράμματος Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.), 5 ημέρες πριν την έναρξη του προγράμματος.

4. Τα σεμινάρια αυτά θα παρακολουθούνται εξ ολοκλήρου από τον ίδιο τον συνάδελφο και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η αντικατάστασή του (π.χ. από συγγενικά του άτομα ή υπάλληλους του.) Επισημαίνεται ότι τα σεμινάρια θα ελέγχονται από τα τοπικά Σώματα Επιθεωρητών Εργασίας του Υπουργείου.

5.Το κόστος συμμετοχής στα παρόντα σεμινάρια ανέρχεται στα πενήντα ευρώ (50€) για τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου.

6. Στο τέλος κάθε σεμιναρίου θα απονέμει Βεβαιώσεις Παρακολούθησης σε όσους καταρτιζόμενους ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα κατάρτισης, σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς όρους.

 

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  1. 1. ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
  2. 2. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ή ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΟΥ
  3. 3. ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
  4. 4. ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ: ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 


Συντάκτης Νewsroom 29 Νοεμβρίου, 2012 11:02

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV