Σαφείς οι προτάσεις της Λαϊκής Συσπέιρωσης για τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των δημοτών

Συντάκτης Νewsroom 26 Ιανουαρίου, 2011 11:27

Συνάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης με το Διοικητικό Συμβούλιο  της Β΄ΕΛΜΕ Έβρου  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Ιανουαρίου και ώρα 20.30΄ στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας.


Στη συνάντηση αυτή ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Σταμάτης  Γκατζίδης  ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς για τις προτάσεις  που κατέθεσε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας

Πιο συγκεκριμένα  προτάσεις:

Για την  άμεση  λειτουργία των τμημάτων Αθλητικής    Διευκόλυνσης  Ορεστιάδας.

Για τη λήψη άμεσων μέτρων από το Δήμο  που  θα ανακουφίσουν   τους ανέργους ,   τους χαμηλοαμειβόμενους  εργαζομένους  και συνταξιούχους  της περιοχής μας.

Μέτρα όπως

  • Απαλλαγή από 1/1/2011, όλων των ανέργων, των προσωρινά απασχολούμενων, των χαμηλόμισθων, των συνταξιούχων, των φτωχών αγροτών και αυτοαπασχολούμενων από την υποχρέωση της πληρωμής πάσης φύσεως δημοτικών τελών.
  • Η Μείωση κατά 30% των τιμολογίων της ΔΕΥΑΟ, από 1/1/2011, με παράλληλη απαγόρευση της διακοπής παροχής νερού, ιδιαίτερα σε ανέργους, απλήρωτους εργαζόμενους και χαμηλοσυνταξιούχους.
  • Καμία απόλυση συμβασιούχου από το δήμο και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις. Κατάργηση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
  • Να καταργηθεί κάθε πληρωμή για όλους τους γονείς , να χρηματοδοτηθούν οι παιδικοί σταθμοί από τον κρατικό προϋπολογισμό. Να λειτουργήσουν άμεσα βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Ορεστιάδα.

25/1/2011

Από σχετικό δελτίο τύπου


Συντάκτης Νewsroom 26 Ιανουαρίου, 2011 11:27

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV