“Σαν Παραμύθι”: Από σήμερα η Μαγεία επιστρέφει στο Σουφλί!

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 23 Δεκεμβρίου, 2023 15:17

“Σαν Παραμύθι”: Από σήμερα η Μαγεία επιστρέφει στο Σουφλί!

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη, μετράμε αντίστροφα και ανυπόμονα για το φετινό “Σαν Παραμύθι” που για άλλη μια χρονιά ζωντανεύει στο Σουφλί και στο Βιομηχανικό Συγκρότημα Τζίβρε από τον Σύλλογο Εθελοντών και Νεολαίας Δήμου Σουφλίου “ΚΙΝΗΣΟΥ”.

Το θέμα του φετινού “Σαν Παραμύθι” είναι η Μαγεία ενώ η Φύση και η Αναγέννηση της είναι επίσης από τα κεντρικά θέματα που οι επισκέπτες θα βρουν στο πάρκο, με συμβολικά μηνύματα μετά την καταστροφική πυρκαγιά της Δαδιάς. Η σημερινή έναρξη στις 18:30 μάλιστα θα έχει μεγάλη αναφορά στα στοιχεία της Φύσης και την Μητέρα Φύση.

Καθ’όλη την διάρκειά του στο “Σαν Παραμύθι” θα βρείτε μεταξύ άλλων τους ήρωες του EnCanto, τον Αϊ Βασίλη και τα ξωτικά του, τους Πειρατές της Καραϊβικής, το Γαλατικό Χωριό με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ, μεσαιωνικές πριγκίπισσές και μάγισσες, το περιζήτητο Χάρι Πότες και το Μαγεμένο δάσος, την Μεσαιωνική Τραπεζαρία, την Παμπ του Μεθυσμένου Καλικάντζαρου και πολλές δράσεις για τους επισκέπτες, παιχνίδια, face painting, κατασκευή μπισκότων μεταξύ άλλων. Ακόμη καθημερινές είναι και οι παραστάσεις και εκδηλώσεις στην κεντρική σκηνή.


Όπως κάθε χρόνο όλο το εγχείρημα υλοποιείται από εκατοντάδες εθελοντές κάθε ηλικίας και φυσικά όποιος θέλει να βοηθήσει εθελοντικά το κάλεσμα παραμένει ανοιχτό.

Ήδη την παρουσία τους έχουν προγραμματίσει πολλά γκρούπ από την βόρεια Ελλάδα αλλά και από τις γειτονικές χώρες Βουλγαρία και Τουρκία που θα διαμείνουν σε ξενοδοχείο στο Σουφλί,

Η μεγάλη έναρξη του φετινού “Σαν Παραμύθι” θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 και θα περιμένει πλέον τους επισκέπτες για οχτώ ολόκληρες ημέρες, εώς και τις 30 Δεκεμβρίου από τις 5.30 το απόγευμα μέχρι τις 9.00 το βράδυ με τιμή εισόδου 4 ευρώ, δωρεάν για μικρά παιδιά και ΑΜΕΑ και με εκπτώσεις για τρίτεκνους-πολύτεκνους,.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 23 Δεκεμβρίου, 2023 15:17

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV