Π.Α.Ε. Ριζίων – Ακρίτας Νέας Βύσσας 2-1

Συντάκτης Νewsroom 12 Απριλίου, 2014 21:07

Π.Α.Ε. Ριζίων – Ακρίτας Νέας Βύσσας 2-1

Ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη ήταν το σημερινό παιχνίδι στο οποίο η Π.Α.Ε. Ριζίων υποδέχθηκε τον Ακρίτα Νέας Βύσσας.Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και πέτυχαν και οι δύο από ένα τέρμα  στο δεύτερο όμως  ημίχρονο ο ρυθμός  έπεσε αρκετά!Η Π.Α.Ε. Ριζίων αν και έμεινε με δέκα από το το 38΄με απευθείας κόκκινη στον Κωστογλούδη για τράβηγμα στον Σακιζλή που έφευγε μόνος του τελικά ολοκλήρωσε το παιχνίδι με αριθμητική υπεροχή μιάς και ο Ακρίτας Νέας Βύσσας  ολοκλήρωσε τις αλλαγές στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου και έτσι όταν τραυματίστηκαν και δεν μπορούσαν να συνεχίσουν οι Σακιζλής στο 52΄και Κοτογλίδης στο 65΄η ομάδα αναγκάστηκε να συνεχίσει μέχρι το τέλος  του παιχνιδιού με εννέα παίχτες!Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σουβαράς με βοηθούς τους Σουμάκα και Χρήστου.Αναλυτικά:

22’Ανατροπή του Σακιζλή μέσα στην περιοχή της ΠΑΕ Ριζίων παίζεται λέει ο διαιτητής του αγώνα Σουβάρας ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών στο πάγκο του Ακρίτα Νέας Βύσσας
24΄ΓΚΟΛ!!! 1-0 Ο Παπατριανταφύλλου κερδίζει τις κόντρες και μπαίνει στην περιοχή του Ακρίτα Νέας Βύσσας δεν αστοχεί και στο πλασέ αν και βρίσκει την μπάλα ο Φιλιππίδης αυτή καταλήγει στα δίχτυα του.
35′ ΓΚΟΛ!!! 1-1 Ένα πραγματικά απίστευτο τέρμα επιτυγχάνει ο Σιμσιρίκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ περίπου 20 μέτρα πίσω από τη σέντρα μετά από λάθος συνεννόηση του Οσανλή με την άμυνα του και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.
38′ Με δέκα παίκτες τα Ρίζια ο Κωστογλούδης αποβάλλεται για φάουλ στον Σακιζλή που έφευγε μόνος του στην πλάτη της άμυνας της ΠΑΕ Ριζίων λίγα μέτρα έξω από την περιοχή .Το εκτελεί ο Τσουκαλίδης η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Οσανλή.
47′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καστρινού στο οριζόντιο δοκάρι του Φιλιππίδη.
52′ Αποχωρεί τραυματίας ο Σακιζλής με δέκα παίκτες και ο Ακρίτας Νέας Βύσσας που είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του.
65’Ακόμη ένας εκτός,λόγω τραυματισμού για τον Ακρίτα Νέας Βύσσας ,αυτή τη φορά ο Κοτογλίδης με εννέα αφού είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του ο Ακρίτας Νέας Βύσσας.
68′ ΓΚΟΛ!!! 2-1 Ο Ραχωβίτης από την περιοχή κάνει το δυνατό σουτ ,εκπληκτική απόκρουση του Φιλιππίδη όμως η μπάλα πάει στον Καράμπελια που από κοντά με κεφαλιά δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του(έντονα παράπονα για offside από τους παίκτες και τον πάγκο του Ακρίτα Νέας Βύσσας)
89’Πλασέ του Καράμπελια από ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση η μπάλα πάνω απ τα δοκάρια του Φιλιππίδη


Π.Α.Ε Ριζίων(Καλπακίδης):Οσανλής,Τοκαλατσίδης(45΄ΚαράμπελιαςΜ.),Αφουκατούδης

(82΄Παπιντσούδης),Κωστογλούδης,Μπατιατίδης,Γκαρελίδης ,Ραχωβίτης,

Παπατριανταφύλλου, Καλπακίδης,Καστρινός (83΄Παπιντσούδης),Συναπίδης

Ακρίτας Νέας Βύσσας(Αραμπάτζης):Φιλιππίδης,Κοτογλίδης,Σιμσηρίκης

(45΄Αραμπατζής),Τσουκαλίδης(45΄Καζαντζίδης)Ζολώτας,ΚαράμπελιαςΧ.(45΄Αδαμίδης),Βουδούρης,Παντσίδης,Βλασίδης,Σακιζλής,Τζότζολάς

Ρεπορτάζ:Δημήτρης Μηλίκας


Συντάκτης Νewsroom 12 Απριλίου, 2014 21:07

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV