Πώς να εξαφανίσετε την κιτρινίλα από τα λευκά ρούχα

Συντάκτης Νewsroom 12 Ιουλίου, 2020 11:19

Πώς να εξαφανίσετε την κιτρινίλα από τα λευκά ρούχα

Είναι γεγονός ότι τα πιο ενισχυμένα απορρυπαντικά εξολοθρεύουν, σχεδόν, όλους τους λεκέδες από τα ρούχα. Και λέμε σχεδόν γιατί οι κιτρινίλες από τα λευκά ρούχα δύσκολα απομακρύνονται, κάνοντας τις περισσότερες νοικοκυρές να «σπάζουν» το κεφάλι τους προκειμένου να βρουν μια λύση που θα καταπολεμήσει μια για πάντα το πρόβλημά τους.

Αυτή η λύση, λοιπόν, έρχεται με τους τρεις παρακάτω τρόπους, οι οποίοι θα εξαφανίσουν μια για πάντα τις κιτρινίλες από τα λευκά ρούχα σας και θα σας κάνουν να απορείτε με τα εκπληκτικά τους αποτελέσματα.


Λεμόνι

Λίγο λεμόνι στο σημείο όπου το ρούχο έχει αρχίσει να κιτρινίζει είναι αρκετό για να το κάνει και πάλι πάλλευκο. Στίψτε λίγο φρέσκο χυμό λεμονιού πάνω στο λεκέ, αφήστε το ρούχοοοστον ήλιο μέχρι να στεγνώσει το λεμόνι και μόλις το μαζέψετε θα δείτε τα εκπληκτικά αποτελέσματα και δεν θα το πιστεύετε.Advertisement

Μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως το θαυματουργό προϊόν που βρίσκεται σε κάθε σπίτι. Ανακατέψτε λίγη μαγειρική σόδα με νερό και τρίψτε με μια οδοντόβουρτσα το σημείο του ρούχου που παρουσιάζει την κιτρινίλα. Αφήστε τη σόδα να δράσει για περίπου μία ώρα και ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Ασπιρίνη

Όσο αχρείαστες κι αν είναι, πάντα βρίσκονται στο φαρμακείο του σπιτιού. Αυτήν τη φορά θα τις χρησιμοποιήσετε για τους κίτρινους λεκέδες των ρούχων σας και όχι για τον πονοκέφαλο. Γεμίστε ένα φλυτζάνι μέχρι τη μέση με ζεστό νερό και λιώστε μέσα σε αυτό δύο ασπιρίνες. Βυθίστε το επίμαχο σημείο στο νερό και αφήστε να μουλιάσει περίπου για δύο ώρες. Κάποια στοιχεία της ασπιρίνης λειτουργούν ως λευκαντικό και στην προκειμένη περίπτωση κάνουν θαύματα!


Συντάκτης Νewsroom 12 Ιουλίου, 2020 11:19

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV