“Πόρτα” για τους οπαδούς του Ολυμπιακού στην Ξάνθη

Συντάκτης Νewsroom 14 Οκτωβρίου, 2010 14:16

Υπο επιτήρηση και αυστηρά μέτρα ασφαλείας θα πραγματοποιηθεί το ματς Scoda Ξάνθης – Ολυμπιακού το Σάββατο, καθώς υπάρχει έντονη ανησυχία για πιθανά επεισόδια.


Δελτίο Τύπου:

Ανακοινώνεται ότι ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα για το πρωτάθλημα SUPERLEAGUE, που θα διεξαχθεί στην Ξάνθη την 16-10-2010 μεταξύ των ομάδων SKODA ΞΑΝΘΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Αστυνομική Δ/νση Αλεξ/πολης συνιστά στους οργανωμένους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας, να μην μετακινηθούν για να παρακολουθήσουν τον προαναφερόμενο αγώνα διότι κατ΄ εφαρμογή της υπ’ αριθ. 122 από 07-10-2010 Απόφασης του κ. Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού απαγορεύτηκε η χορήγηση και διάθεση εισιτηρίων εκ μέρους της γηπεδούχου Π.Α.Ε. Ξάνθης στην φιλοξενούμενη Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η συνακόλουθη μη μετακίνηση φιλάθλων αυτής (Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) για τη συγκεκριμένη αγωνιστική αναμέτρηση, για άκρως σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης.

Επίσης απαγορεύτηκε στους φιλάθλους της να προσέλθουν – προσεγγίσουν στο γήπεδο για παρακολούθηση του αγώνα, καθόσον εκτός των εισιτηρίων ανταλλαγής διαρκείας δεν θα υπάρχουν εισιτήρια ελεύθερα προς πώληση και δεν θα λειτουργούν εκδοτήρια.


Συντάκτης Νewsroom 14 Οκτωβρίου, 2010 14:16

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV