Πόλεμος στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 9 Οκτωβρίου, 2012 15:22

Πόλεμος στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστου Γερακόπουλου και του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιάννη Λασκαράκη, Διευθυντή της Εφημερίδας Η ΓΝΩΜΗ για το δημοσίευμα στο πρωτοσέλιδο του φύλλου της 5ης Οκτώβρη το οποίο βάλλει κατά του Αντιδημάρχου κι ο τελευταίος το χαρακτηρίζει συκοφαντικό.


ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ κ. ΓΕΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ασκείτε αντιδεοντολογικά την δημοσιογραφία, είστε ψεύτης και συκοφάντης, εκδότης εφημερίδας, δημοτικός σύμβουλος που ασκείτε αντιπολίτευση εκμεταλλευόμενος την εφημερίδα σας, εργολάβος δημοσίων έργων επί πολλά χρόνια και ταυτόχρονα έχων επί πολλά χρόνια θέσεις θεσμικές εξουσίας στην αυτοδιοίκηση και στο κόμμα (ΠΑΣΟΚ) (τύποις και ουσία).

Σταματήστε επιτέλους τα ψεύδη, την ειρωνεία και την πικρόχολη αντιπολιτευτική τακτική. Διότι είναι άλλο η καλόπιστη κριτική που είναι αποδεκτή και επιβεβλημένη κι άλλο το ψεύδος και η συκοφαντία.

Πριν από ενάμιση μήνα στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας σας συκοφαντήσατε τον Δήμαρχο, εμένα ως αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών και τους μηχανικούς υπηρεσιακούς παράγοντες γιατί δήθεν οι τελευταίοι ανέχθηκαν αναμόρφωση του πάρκου Εθνικής Ανεξαρτησίας χωρίς σχέδιο και έγκριση.

Δυστυχώς για σας άνθρωπε με την αντιδεοντολογική συμπεριφορά και σχέδιο υπάρχει από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου μας και εγκεκριμένο είναι από την ΕΠ.Α.Ε. .

Όσον αφορά για τα τσιμέντα που ισχυρίζεστε ότι κυριαρχούν, μάλλον ξεχάσατε τα οριζόμενα από την νομοθεσία και τους κανόνες της επιστήμης σας, αφού η παιδική χαρά έγινε με τις προδιαγραφές της νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είμαστε υποχρεωμένοι ως κράτος μέλος από 01-01-2013 να ακολουθούμε και στις παιδικές χαρές.

Σε κάθε περίπτωση φυσικά ανέχομαι ακόμη και την κακόβουλη και δυστυχώς γεμάτη χολή κριτική σας γιατί αυτό επιβάλλει η Δημοκρατία μας.

Αλλά σε καμία περίπτωση δεν ανέχομαι το ψεύδος σας και την συκοφαντία σας.

Να δημοσιευτεί στην πρώτη σελίδα όπως το συκοφαντικό δημοσίευμα του φύλλου με αριθμό 7024 της 05-10-2012!

Επισυνάπτω την με Αριθμ. Πρωτ.: 83/14-06-2012 εγκριτική απόφαση της Επιτροπής Πολεοδομικού και Αρχιτεκτονικού Ελέγχου (ΕΠ.Α.Ε.) την οποία οφείλετε να την δημοσιεύσετε μαζί με την παραπάνω επιστολή για να πληροφορηθούν οι αναγνώστες σας και δημότες μας την αλήθεια απέναντι από την συκοφαντία σας και το ψεύδος σας.

 


Συντάκτης Νewsroom 9 Οκτωβρίου, 2012 15:22

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV