Πρόκριση στους 8 του Πανελλήνιου Ενωσιακού Πρωταθλήματος για την ομάδα νέων της ΕΠΣ Έβρου

Συντάκτης Νewsroom 21 Μαρτίου, 2019 10:13

Πρόκριση στους 8 του Πανελλήνιου Ενωσιακού Πρωταθλήματος για την ομάδα νέων της ΕΠΣ Έβρου

Η ομάδα των νέων της ΕΠΣ Έβρου πέρασε στις 8 καλύτερες της Ελλάδας με την νίκη της κόντρα στην ομάδα της ΕΠΣ Λάρισας!

Ακόμα μια επιτυχία για την ομάδα νέων της ΕΠΣ Έβρου η οποία αποδεικνύει στην πράξη ότι το ταλέντο περισσεύει στον νομό μας! Το σύνολο των Αραμπατζή-Λαμπίδη επικράτησε χθες στην Δράμα της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ  Λάρισας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση (προημιτελική) του  Πανελλήνιου Ενωσιακού Πρωταθλήματος Νέων. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Παπαναστασίου και εκτέλεσε εύστοχα  ο Δαρέλας στο 47′ επίσης η ομάδα του Έβρου είχε μερικές ακόμα ευκαιρίες να σκοράρει αντίθετα με τους αντιπάλους της!

Τελικό σκορ: ΕΠΣ Λάρισας – ΕΠΣ Έβρου 0-1


ΕΠΣ Έβρου (Αραμπατζής Γιώργος-Λαμπίδης Τάκης): Παππάς, Ανδριτσούδης, Παπαδάκης, Α. Πατσιώρας, Θεμελής, Αν. Μαυροκέφαλος, Μωραΐτης (41′ Παπαναστασίου), Χατζόπουλος, Μ. Μαυροκέφαλος (35′ λ.τρ. Σπυρολλάρης), Δαρέλας, Αλεξιάδης (61′ Λαζαρίδης).

ΕΠΣ Λάρισας (Τσέτσιλας Δημήτρης): Κατσίκας, Καραγκιόζης, Γκαντούλας, Αθανασιάς, Μπάγκας, Θεοχάρης, Μπενεχούτσος, Ζαμπέτας, Βλησαρούλης, Ζησούλης, Τσιγγάνης. Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Γκαληπογκίνης, Ζιάρρας, Πετσούλας, Πράπας.

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Έβρου:
Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά για τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις και την πρόκριση στην επόμενη φάση και στους «8» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων καθώς επίσης στους προπονητές και τους γονείς των νέων αθλητών μας, στις ακαδημίες του νομού μας που τροφοδοτούν με παίκτες τις μικτές ομάδες και όλοι μαζί συνεχίζουμε για την επίτευξη των στόχων μας!

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους 8 είναι οι  Έβρος, Σέρρες, Άρτα, Μεσσηνία, Ηράκλειο, Αχαΐα, Δωδεκάνησα και για να ολοκληρωθεί η οκτάδα απομένει το ζευγάρι Χανιά – Κυκλάδες (ο μεταξύ τους αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου).

 


Συντάκτης Νewsroom 21 Μαρτίου, 2019 10:13

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV