Πρωταγωνιστής ο Μ.Γ.Σ Εθνικός Αλεξανδρούπολης στα προκριματικά των αγώνων  πινγκ πονγκ

Συντάκτης Νewsroom 24 Ιανουαρίου, 2012 20:23


Στην προκριματική φάση των αγώνων πιγκ-πογκ ατομικά και ομαδικά παίδων-κορασίδων μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Εθνικού Αλεξ/πολης. Στο ομαδικό κορασίδων η ομάδα του Εθνικού αγωνιζόμενη με μια εκπληκτική τριάδα που την αποτελούσαν η Μαρία Παπαρήγα, η Ηρώ Κοζάρη και η Χριστίνα Καμπορούδη, κέρδισε σχετικά εύκολα την πρόκριση, για τους τελικούς της Αθήνας που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 20,21,22 Απριλίου 2012. Στο ομαδικό παίδων είχαμε τη μεγάλη επιστροφή του Σπάρτακου Άνθειας-Αριστεί- νου σε ¨υψηλές πτήσεις ¨, όπου οι Ευάγγελος Μαραντώνης, Ειρηναίος Λυμτσιούλης, Ευάγγελος Μαρκάκης, Ιωάννης Εμμανουηλίδης ΄΄έστει- λαν΄΄ την φιλόδοξη ομάδα του Ιορδάνη Καϊτατζή στην τελική φάση.

Στο ατομικό κορασίδων Μαρία Παπαρήγα και Ηρώ Κοζάρη του Εθνικού, έπαιξαν ένα πολύ καλό τελικό με νικήτρια την 13χρονη Παπαρήγα, η οποία έδειξε ότι, όταν προπονείται σωστά κατορθώνει σπουδαία πράγματα. Στον ημιτελικό η Κοζάρη πέτυχε μια μεγάλη νίκη επί της Παπαγιάννη του Δημοκρίτειου με 3-1, ενώ η Παπαρήγα δυσκολεύτηκε μέχρι να επικρατήσει της Χαριτούδη της Φιλίας με 3-2. Στο ατομικό παίδων πρώτος νικητής ήταν ο Αθανάσιος Γκοτζαρίδης του Δημοκρίτειου, ο οποίος σ’ ένα συγκλονιστικό τελικό τον Σταύρο Παπαδάκη του Εθνικού με 3-2(8-11, 11-9, 11-7, 9-11, 17-15).


Στον ημιτελικό των παιδιών ο Σπάρτακος κέρδισε τον Εθνικό ¨των πιτσιρικάδων¨(Στέφανο Πιπιλικάκη, Παντελή Γιοβανάκη και Σταύρο Πασαδάκη) με 3-2 σ’ ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο αγώνα.

Η νεοσύστατη ομάδα του ΓΑΣ Ατρόμητου Άβαντα με τους Μηνά Νουρ- λού, Θέμη Χατζηπαύλου, Τάσο Ανανίδη, Γιάννη Κούρδογλου, Αλέκα Λα- ζαρίδου, Αλβίνα Αθανασιάδου, Μαγδαληνή Αθανασιάδου, Ελένη Μαυ- ρίδου, αγωνίσθηκε σε δύο τελικούς ομαδικού, ενώ αίσθηση έκανε η νίκη της ομάδας παίδων του Άβαντα  επί της Φιλίας Ορεστιάδος με 3-2 και όλα τα παιδιά του Άβαντα άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

 


Συντάκτης Νewsroom 24 Ιανουαρίου, 2012 20:23

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV