Πρωτάθλημα Στίβου KIDS ATHLETICS – Οι αθλητές του ΕΘΝΙΚΟΥ καταχειροκροτήθηκαν από γονείς και φίλους

Συντάκτης Νewsroom 12 Ιουνίου, 2012 20:43

Πρωτάθλημα Στίβου KIDS ATHLETICS – Οι αθλητές του ΕΘΝΙΚΟΥ καταχειροκροτήθηκαν από  γονείς και φίλους

Το τμήμα στίβου του Εθνικού διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής στο στάδιο Φώτης Κοσμάς το καθιερωμένο πρωτάθλημα KIDS ATHLETICS. Είναι η τελευταία εκδήλωση του τμήματος, πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, η οποία γίνεται πια θεσμός.

Διακόσιοι περίπου αθλητές και αθλήτριες του Εθνικού από 6 έως 12 ετών, αλλά και μικροί φίλοι του τμήματος, συμμετείχαν με κέφι στα ομαδικά παιχνίδια του προγράμματος Kids athletics της ΙΑΑF, ενώ οι γονείς τους θαύμαζαν και χειροκροτούσαν από την κερκίδα τους αυριανούς αθλητές-πρωταθλητές του Εθνικού.


Οι ομάδες πολλές και ο συναγωνισμός σκληρός, στα πέντε αγωνίσματα στα οποία πέρασαν υποχρεωτικά όλα τα παιδιά (ταχύτητα, δρόμος με εμπόδια και ζιγκ-ζαγκ, μήκος, ρίψη μπάλας, δρόμος αντοχής).

Ακολούθησε παρέλαση των διαγωνιζομένων υπό τον ύμνο του Εθνικού, βραβεύσεις με μετάλλια των τριών πρώτων ομάδων ανά κατηγορία, αλλά  και όλων των παιδιών με διπλώματα συμμετοχής.

Τις βραβεύσεις έκαναν ο Βουλευτής Έβρου Κυριάκος Γεροντόπουλος, ο Πρόεδρος του τμήματος στίβου Σταύρος Τζωίδης και ο Γεν.Γραμματέας του κεντρικού Εθνικού, Γιώργος Μιχελής.

Τέλος τα παιδιά κεράστηκαν από τον χορηγό της εκδήλωσης, την PIZZA FUN.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά στις 5 το απόγευμα στο στάδιο, για όλα τα τμήματα στίβου του Εθνικού.

Για όσα παιδιά σταματάνε τις προπονήσεις λόγω καλοκαιριού, Ραντεβού την 1η Σεπτεμβρίου.


Συντάκτης Νewsroom 12 Ιουνίου, 2012 20:43

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV