Προσωρινά ελεύθεροι αφέθηκαν ο αστυνομικός και η σύντροφός του από τις τουρκικές αρχές

Συντάκτης Νewsroom 7 Δεκεμβρίου, 2021 00:29

Προσωρινά ελεύθεροι αφέθηκαν ο αστυνομικός και η σύντροφός του από τις τουρκικές αρχές

Όπως μεταδίδουν εδώ και λίγη ώρα τα τουρκικά ΜΜΕ, προσωρινά ελεύθεροι από τις δικαστικές αρχές της γείτονος αφέθηκαν ο αστυνομικός και η σύντροφός του οι οποίοι συνελήφθησαν στην Τουρκία

Ελεύθεροι με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκαν ο αστυνομικός και η σύντροφός του που όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα συνελήφθησαν στην Τουρκία. Οι δύο Έλληνες αποχώρησαν από τα δικαστήρια της Αδριανούπολης συνοδεία υπαλλήλων του Ελληνικού Προξενείου, αναφέρει το Haber Turk που δημοσιεύει και την σχετική φωτογραφία.

Νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό. Για την σύλληψή τους το τουρκικό μέσο αναφέρει “δυνάμεις ασφαλείας σταμάτησαν αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες στην 1η στρατιωτική απαγορευμένη ζώνη μεταξύ των παραμεθόριων χωριών Doyran και Elçili“. Σύμφωνα με την ίδια πηγή η κατηγορία που τους βαραίνει είναι «παραβίασης της στρατιωτικής απαγορευμένης ζώνης» και μετά τις καταθέσεις τους στον εισαγγελέα αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.



Συντάκτης Νewsroom 7 Δεκεμβρίου, 2021 00:29

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV