Προσλήψεις 17 μουσικών στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 2 Σεπτεμβρίου, 2020 11:02

Προσλήψεις 17 μουσικών στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με αντίτιμο , συνολικά δέκα επτά (17) ατόμων για την κάλυψη των αναγκών του Δημοτικού Ωδείου και του Παραρτήματος Δημοτικής Ενότητας Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης της εκπαιδευτικής περιόδου 2020-2021.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε μία (1) ημερήσια
εφημερίδα της πρωτεύουσας του νομού και της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Αλεξανδρούπολης, του Δημοτικού Ωδείου και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.alexpolis.gr Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα γίνονται δεκτές είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αλεξανδρούπολης, Λ. Δημοκρατίας 306, Τ.Κ.641 32, Αλεξανδρούπολη, απευθύνοντας την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. επικοινωνίας: 2551064219, 2551064161). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση τηνημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Συντάκτης Νewsroom 2 Σεπτεμβρίου, 2020 11:02

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV