“Πολύτιμος συνεργάτης στις δράσεις του Επιμελητηρίου Έβρου” δηλώνει η AHEPA στη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου

Συντάκτης Νewsroom 12 Νοεμβρίου, 2012 15:56

“Πολύτιμος συνεργάτης στις δράσεις του Επιμελητηρίου Έβρου” δηλώνει η AHEPA στη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου πραγματοποίησε συνάντηση με τον κ. Νίκο Παπαδόπουλο Κυβερνήτη της ένωσης ελλήνων της διασποράς «AHEPA» (American Hellenic Educational Progressive Association), στο πλαίσιο των εγκαινίων λειτουργίας τμήματος της οργάνωσης στην Αλεξανδρούπολη.

Ο κ. Τοψίδης ενημέρωσε τον κ. Παπαδόπουλο για τον τρόπο λειτουργίας του Επιμελητηρίου, τους άξονες συνεργασίας που έχει ήδη αναπτύξει με τους λοιπούς φορείς αλλά και για την προσπάθεια που καταβάλλει για την ενίσχυση του επιχειρηματικού κόσμου και την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων που έχει επιφέρει η κρίση στη περιοχή. Αναφέρθηκε ακόμη στα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της περιοχής, αλλά και τις προοπτικές που υπάρχουν για νέες επενδύσεις ή και συνεργασίες με τους επιχειρηματίες του Έβρου.


Στη συνάντηση αυτή προτάθηκαν τρόποι, με τους οποίους ο επιχειρηματικός κλάδος και το Επιμελητήριο μπορούν να συμβάλλουν στο κοινωνικό έργο των AHEPA, στην υλοποίηση κοινών δράσεων για την στήριξη επιχειρηματιών και πολιτών της περιοχής, αλλά και σε εκπαιδευτικά προγράμματα ξένων γλωσσών και χορήγηση υποτροφιών σε απόφοιτους μαθητές για την Αμερική.

Από την πλευρά του ο κύριος Παπαδόπουλος υποσχέθηκε συνεχή συνεργασία της οργάνωσης με τους φορείς της περιοχής, ανταλλαγή ιδεών και υλοποίηση προγραμμάτων. Δεσμεύθηκε ότι η οργάνωση θα ενημερώσει τα 40 χιλιάδες μέλη της-πολλοί εκ των οποίων είναι επιχειρηματίες- για τα πλεονεκτήματα της περιοχής, για πιθανές επιχειρηματικές επενδύσεις και ότι θα αποτελέσει εφεξής έναν πολύτιμο συνεργάτη στις δράσεις του Επιμελητηρίου Έβρου.

 


Συντάκτης Νewsroom 12 Νοεμβρίου, 2012 15:56

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV