Πολλαπλά τα προβλήματα στον νομό λόγω κακοκαιρίας – Διακοπή κυκλοφορίας στον Προβατώνα (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Συντάκτης Νewsroom 1 Φεβρουαρίου, 2021 14:08

Πολλαπλά τα προβλήματα στον νομό λόγω κακοκαιρίας – Διακοπή κυκλοφορίας στον Προβατώνα (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

“Στο ίδιο έργο θεατές” είναι μέσα σε λίγες μέρες και πάλι οι κάτοικοι του Έβρου λόγω της βροχόπτωσης και των ακραίων φαινομένων που χτυπάνε ολόκληρο τον νομό από το πρωί της Δευτέρας.

Αυτήν την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην εθνική οδό στο ύψος του Προβατώνα καθώς το νερό υπερπηδά το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να κοπεί ο νομός στα δύο. Επίσης στον κόμβο της Δαδιάς έχει σταματήσει η κυκλοφορία. Μέχρι στιγμής τα περισσότερα προβλήματα σημειώνονται στον κεντρικό και νότιο Έβρο, στους δήμους Σουφλίου και Αλεξανδρούπολης.

Στην Αλεξανδρούπολη η περιοχή του αεροδρομίου αντιμετωπίζει πλημμυρικά φαινόμενα με την κυκλοφορία έχει διακοπεί ενώ δυστυχώς σημειώθηκε θάνατος 46χρονου πυροσβέστη ο οποίος συμμετείχε σε επιχείρηση στο σχολείο του Απαλού.


Πολλές περιοχές αντιμετωπίζουν προβλήματα και διάφοροι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει.

  • Πλημμύρες αναφέρονται εντός της πόλης του Σουφλίου
  • Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τον δρόμο Μεταξάδες – Διδυμότειχο κοντά στο χωριό Κουφόβουνο ο οποίος έχει πλημμυρίσει και έχει κλείσει.
  • Στο χωριό Αμόριο υπερχείλισε το ρέμα εντός του οικισμού ωστόσο έχει εκτονωθεί η κατάσταση
  • Επικίνδυνα έχει ανέβει η στάθμη του ποταμού στα Λουτρά. Παρακαλούνται οι κάτοικοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις καθώς και να διασχίζουν ρέματα, χειμάρρους ή ιρλανδικές διαβάσεις με όχημα ή πεζή σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Αλεξανδρούπολης

Οι αρχές κάνουν έκκληση στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις και να επιδεικνύουν τη μέγιστη προσοχή.


Συντάκτης Νewsroom 1 Φεβρουαρίου, 2021 14:08

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV