Πλημμύρισε από κόσμο το σκοπευτήριο του Σκοπευτικού Ομίλου Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom 21 Ιουνίου, 2022 10:26

Πλημμύρισε από κόσμο το σκοπευτήριο του Σκοπευτικού Ομίλου Ορεστιάδας

Το Σαββατοκύριακο της 18 ης & 19 ης Ιουνίου 2022 στο κατάμεστο από σκοπευτές και σκοπεύτριες σκοπευτήριο του Σκοπευτικού Ομίλου Ορεστιάδας στο Νεοχώρι, έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην εικοσαετή πορεία του ομίλου ο Πρωταθληματικός Αγώνας Πρακτικής Σκοποβολής IPSC Level III A’ Ζώνης.

Το 9 ο IFIGENIA CUP είναι ένας επετειακός αγώνας που διοργάνωσε ο Σκ.Ο.Ορ. και ο Δήμος Ορεστιάδας και πραγματοποιείται σε ετήσια βάση από το 2014 αποτελώντας αποδεδειγμένα έγκριτο αθλητικό θεσμό για τη Νέα Ορεστιάδα.

Αρχικώς, ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους σκοπευτές και τις σκοπεύτριες απ’όλη την Ελλάδα που κατέκλυσαν στη κυριολεξία το σκοπευτήριο, γεμίζοντας μας με χαμόγελα, ικανοποίηση, ευχάριστη διάθεση και δύναμη για να συνεχίσουμε ανάλογες διοργανώσεις.

Στο 9 ο IFIGENIA CUP συμμετείχαν καταξιωμένοι αθλητές από Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Βόλο, Δράμα, Ηράκλεια Σερρών, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Καρδίτσα, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κορινθία, Λάρισα, Μεσσηνία,
Ορεστιάδα, Πάτρα, Πυργετό, Ρόδο, Σαλαμίνα, Σέρρες, Τύρναβο, Φάρσαλα και Βουλγαρία.

Ολόψυχες ευχαριστίες οφείλουμε στην Αγωνάρχη κα. Φέσσα Παυλίνα, στον Δ/ντη Αγώνα και πρόεδρο του Σκ.Ο.Ορ. κ. Γκαϊντατζή Κώστα, στην γραμματεία κα. Ιωαννίδου Νικόλ και τους Stats Officers του Σκοπευτικού Ομίλου Ορεστιάδας κ. Πετρόπουλο Σωτήρη και κ. Κηπουρό Σωτήρη, στους κριτές σταδίων και στους εκπροσώπους της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και την ΕΤΕΠΣ, όπως και στην Υπ/νση Ασφάλειας Ορεστιάδας για την άψογη συνεργασία και την ομαλή διεξαγωγή του 9 ου IFIGENIA CUP.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δήμαρχο Ορεστιάδας κ. Μαυρίδη Βασίλη που αγκαλιάζει και υποστηρίζει το θεσμό του IFIGENIA CUP κάθε χρόνο, καθώς και τον αντιδήμαρχο Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αρχοντίδη Αρχοντή για την άριστη συνεργασία. Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες στον πρόεδρο της κοινότητας Νεοχωρίου κ. Δημισκίδη Γιώργο και τους κατοίκους.

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Ορεστιάδας είναι ένα παράδειγμα εθελοντισμού, ανιδιοτελούς προσφοράς, ομαδικότητας και αποτελεσματικότητας. Στο σκοπευτήριο του Σκοπευτικού Ομίλου Ορεστιάδας είναι εμφανής ο προσωπικός
χρόνος που αφιερώνουν τα μέλη του για αναβάθμιση, ώστε να παρουσιάζεται στους αθλητές ένα στολίδι του αθλητισμού της πόλης μας, ένας πόλος έλξης αθλητικού τουρισμού κι ένα σημείο συνάντησης των φίλων της πρακτικής σκοποβολής IPSC. Η πολυετή κι αξιέπαινη προσπάθεια των μελών του ομίλου, που με μεθοδευμένες ενέργειες διαμορφώνουν το σκοπευτήριο με ασφάλεια, προσοχή και σεβασμό στους συμμετέχοντες, χαρίζει ένα ανοιχτό σκοπευτήριο- παρακαταθήκη για τη πόλη μας, για τον Έβρο και την Πατρίδα μας.

Στόχος του Σκοπευτικού Ομίλου Ορεστιάδας είναι να προσελκύει και να διατηρεί τα μέλη του γιατί «αν δεν υπάρχουν μέτοχοι στη χαρά, είναι φλόγα που σβήνει»(Αλφονς ντε Λαμαρτιν).


Συντάκτης Νewsroom 21 Ιουνίου, 2022 10:26

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV