ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ: Ατομικά Ανδρών-Γυναικών Θράκης Πρωταγωνιστές οι αθλητές της Α1 (Γεωργαντάς, Γκουτζίδης) και οι αθλήτριες της Α2 (Δεληγιάννη, Μούρου)

Συντάκτης Νewsroom 6 Νοεμβρίου, 2012 09:32

ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ: Ατομικά Ανδρών-Γυναικών Θράκης Πρωταγωνιστές οι αθλητές της Α1 (Γεωργαντάς, Γκουτζίδης) και οι αθλήτριες της Α2 (Δεληγιάννη, Μούρου)

Στην προκριματική φάση των Πανελληνίων αγώνων ¨ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ¨ περιοχής Θράκης, μεγάλοι πρωταγωνιστές στους άνδρες ήταν οι αθλητές της Φιλίας Ορεστιάδας, Γιάννης Γεωργαντάς και Δημήτρης Γκουτζίδης, που αγωνίστηκαν στην Α1 Εθνική κατηγορία, ενώ στην κατηγορία γυναικών πρωταγωνίστριες ήταν Η Δάφνη Δεληγιάννη και η Παναγιώτα Μούρου του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης. Στους αγώνες αυτούς έλαβαν μέρος 49 αθλητές και 21 αθλήτριες από τις ομάδες, Εθνικό Αλεξ/πολης, Φάρο Αλεξ/πολης, Ατρόμητο Άβαντα, Σπάρτακο Τραϊανούπολης, Φιλία Ορεστιάδας, ΑΟ Ορεστιάδας, Πετεινοί Κομοτηνής, Δημοκρίτειο Κομοτηνής. Το επίπεδο των αγώνων ήταν το υψηλότερο των τελευταίων ετών. Το ¨κλου¨ των αγώνων ήταν η νίκη της 12χρονης σπουδαίας αθλήτριας του Εθνικού Ηρώς Κοζάρη επί της αθλήτριας της Φιλίας Ορεστιάδας, 16χρονης Κατερίνας Μπιμπισίδου ( Νο 97 στις Γυναίκες Πανελληνίως) με 3-1!!!(8-11, 11-6, 11-6, 11-9).

Εξαιρετική ήταν και η παρουσία του 11χρονου αθλητή του Εθνικού Στέφανου Πιπιλικάκη, ο οποίος ύστερα από δύο νίκες σε πολύ μεγαλύτερους-ηλικιακά-αθλητές πέρασε στους ¨16¨. Διάκριση αποτελεί και η πρόκριση του έμπειρου αθλητή του εθνικού Γιάννη Ακούδη στην 4άδα ανάμεσα στους τρείς επαγγελματίες αθλητές της Α1, που αγωνίζονται στην Φιλία Ορεστιάδας. Στην πρώτη 7άδα των γυναικών, 5 ήταν οι αθλήτριες του Εθνικού ενώ στην 4άδα οι 3 ήταν του Εθνικού!


Την πρόκριση για την τελική φάση των Πανελληνίων αγώνων, που θα διεξαχθούν στην Αθήνα 2-3/03/2013 κέρδισαν στους άνδρες ο Γεωργαντάς και ο Γκουτζίδης, ενώ στις γυναίκες η Δεληγιάννη και η Μούρου.

 


Συντάκτης Νewsroom 6 Νοεμβρίου, 2012 09:32

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV