Παρουσίαση Δίσκου του Πασχάλη Τερζή (από τον Τάσο Μπιμπισίδη)

Συντάκτης Νewsroom 31 Μαρτίου, 2011 14:54

Παρουσίαση Δίσκου του Πασχάλη Τερζή (από τον Τάσο Μπιμπισίδη)

Tο βράδυ της Τετάρτης 30 Μαρτίου, το Vox γέμισε από φίλους και θαυμαστές του Πασχάλη Τερζή, που μετά από τρία χρόνια δισκογραφικής απουσίας επιστρέφει με 16 σύγχρονα λαϊκά τραγούδια, με τις υπογραφές σπουδαίων δημιουργών.


”Δυο Νύχτες Μόνο” είναι ο τίτλος της νέας αυτής δουλειάς του λαϊκού τραγουδιστή και ήδη μετρά επιτυχίες. Ο Αντώνης Βαρδής, ο Νίκος Καρβέλας, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Χρήστος Δάντης, ο Βασίλης Κελαϊδής, ο Ανδρέας Πρέζας, ο Βασίλης Γιαννόπουλος, ο Νίκος Σαρρής, η Όλγα Βλαχοπούλου, ο Πάνος Φαλάρας, ο Βασίλης Καπερνάρος αλλά και νέο αίμα δημιουργών όπως ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Νίκος Μωραϊτης, ο Θάνος Παπανικολάου, ο Δήμος Αναστασιάδης, η Βίκυ Γεροθόδωρου και η Σάννυ Μπαλτζή, συνέβαλαν για ένα άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα στην πολυαναμενώμενη αυτή δουλειά. Ακόμη, συγκινητική στιγμή του δίσκου είναι το τραγούδι του Μάριου Τόκα σε στίχους του Μηνά Βιντιάδη.

Ο Πασχάλης Τερζής, ιδιαίτερα ευδιάθετος μίλησε με χαρά για την νέα του δουλειά, γιατους αγαπημένους του συνεργάτες, αλλά και για τα τρία χρόνια που απουσίαζε από τα μουσικά κεκτημένα, ενώ λίγο μετά την παρουσίαση του δίσκου ερμηνεύσε ζωντανά με το πάθος που τον χαρακτηρίζει τα καινούρια του τραγούδια αλλά και πολλές από τις μεγάλες του επιτυχίες.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους η πάντα εντυπωσιακή Μαρινέλλα, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Αντώνης Βαρδής, η κόρη του τραγουδιστή Γιάννα Τερζή, ο Γιώργος Σαμπάνης με την Πατρίσια Περιστέρη, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης, ο Νίκος Χατζηνικολάου με την σύζυγό του Κρίστι Τσολακάκη, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Όλγα Παυλάτου, ο Χρήστος Δάντης, ο Πάνος Καλλίδης και άλλοι.

Το νέο cd του Πασχάλη Τερζή με τίτλο ”Δυο Νύχτες Μόνο” θα κυκλοφορήσει στις αρχές Απριλίου από την ΕΜΙ

Τάσος Μπιμπισίδης

 


Συντάκτης Νewsroom 31 Μαρτίου, 2011 14:54

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV