Παραμένει προσωρινά η Εθνική Τράπεζα στις Φέρες

Συντάκτης Νewsroom 15 Ιουλίου, 2021 11:57

Παραμένει προσωρινά η Εθνική Τράπεζα στις Φέρες

Ανεστάλη η απόφαση της Εθνικής Τράπεζας για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της από την πόλη των Φερών, μέχρι τις 26 Νοεμβρίου 2021.

Φαίνεται πως τόσο η προσπάθεια σε τοπικό επίπεδο, όσο και η συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και των Βουλευτών Έβρου με τα ανώτερα στελέχη της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, έφεραν αποτέλεσμα.Θερμά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν, με τη στάση τους και την προσπάθειά τους, για τη λήψη αυτής της απόφασης. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μέχρι την οριστική παραμονή της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες” σημειώνει ο  Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρης Κολγιώνης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Είχε προηγηθεί συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Γιάννη Ζαμπούκη και των βουλευτών του Έβρου με ανώτερα στελέχη της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας και κύριο θέμα συζήτησης ήταν η απόφαση της Διοίκησης για την αναστολή λειτουργίας του Υποκαταστήματος της ΕΤΕ στη Δημοτική Ενότητα Φερών. Τονίστηκε η αναγκαιότητα παραμονής σε λειτουργία του συγκεκριμένου Υποκαταστήματος, αναφέροντας πως η αναστολή λειτουργίας του θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα στην καθημερινότητα των πολιτών και θα συμβάλει στην οικονομική απομόνωση τους, καθώς θα είναι αναγκασμένοι να διανύουν πολλά χιλιόμετρα για το κεντρικό κατάστημα της Αλεξανδρούπολης.Επιπλέον, επισημάνθηκε το αίσθημα χρηματοπιστωτικής ανασφάλειας που θα δημιουργηθεί σε συνδυασμό και με την κοινωνική διάσταση του ζητήματος, ειδικά σε μια παραμεθόριο περιοχή, όπως είναι και οι Φέρες.


Μεταφέραμε την εύλογη αγωνία των φορέων των Φερών για τις δυσλειτουργίες που είναι πιθανό να παρατηρηθούν με την αναστολή λειτουργίας του συγκεκριμένου υποκαταστήματος και εν τέλει ζητήσαμε να επανεξετάσουν την απόφαση τους” ανέφερε ο βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος που ήταν παρών στην συνάντηση.


Συντάκτης Νewsroom 15 Ιουλίου, 2021 11:57

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV