ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ–ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΑΤΖΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Συντάκτης Νewsroom 1 Ιουνίου, 2010 11:07

Όπως  γνωρίζετε, επιθυμώ και το έχω  δηλώσει ότι ενδιαφέρομαι να διεκδικήσω την Δημαρχία Σαμοθράκης. Για  λόγους αρχής και κυρίως σεβόμενος την αρχή ισότιμης διεκδίκησης, θέλω να υποβάλω την παραίτησή μου, από την θέση του Αντινομάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης – Πολιτισμού & Νεότητας του Νομαρχιακού Διαμερίσματος Έβρου.

θα  πρέπει να τονίσω ότι με μεγάλη λύπη και μετά από ιδιαίτερα μεγάλο προβληματισμό, αφήνω την θέση την οποία υπηρετώ εδώ και ένα χρόνο. Είμαι όμως βέβαιος ότι υπάρχουν άξιοι συνάδελφοι να με αντικαταστήσουν και να συνεχίσουν ένα αναμφισβήτητα συλλογικό κι όχι προσωπικό έργο. Όποιος αναλάβει έχοντας την στήριξη και την συνεργασία με το Νομάρχη κ. Νικόλαο Ζαμπουνίδη θα συνεχίσει το όραμα της παράταξής μας και το έργο του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Με αφορμή την παραίτηση μου, θα ήθελα να τονίσω ότι σε όλες μου τις ενέργειες, είτε ως Νομαρχιακός Σύμβουλος ,είτε ως Αντινομάρχης ,τα μέλη  του Νομαρχιακού Συμβουλίου, στάθηκαν δίπλα μου και συνέδραμαν τις προτάσεις και τις δράσεις του τομέα ευθύνης μου.


Θα επιθυμούσα να ολοκληρώσω την θητεία μου ακολουθώντας την πορεία του Β΄ βαθμού Αυτοδιοίκησης και να κλείσει ένας κύκλος δημιουργικός ,δύσκολος αλλά ενδιαφέρων ,όμως λόγοι πραγματικά υπευθυνότητας, δεοντολογίας και σεβασμού προς τους άλλους συνυποψήφιους μου για τον Δήμο Σαμοθράκης με αναγκάζουν να παραιτηθώ. Είναι άνισος ο αγώνας αν παραμείνω στην θέση μου.  Έτσι τουλάχιστον υπαγορεύει η αγωγή μου.

Αποχωρώντας από την θέση του Αντινομάρχη ,θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νομάρχη Έβρου κ.Νικόλαο Ζαμπουνίδη για την εμπιστοσύνη που  έδειξε στο πρόσωπο μου και τις ικανότητες μου, τους συναδέλφους μου Νομαρχιακούς Συμβούλους για την στήριξη και τους συνεργάτες μου, στις Διευθύνσεις του Νομαρχιακού Διαμερίσματος Έβρου γιατί πιστεύω ότι η επιτυχία ενός έργου απαιτεί συλλογικότητα και συνεργασίες.


Συντάκτης Νewsroom 1 Ιουνίου, 2010 11:07

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV