Παραιτείται ο εκπρόσωπος της «Περιφερειακής Αναγέννησης» από την διαπαραταξιακή επιτροπή για την οικονομική κρίση.(ηχητικό)

Συντάκτης Νewsroom 6 Δεκεμβρίου, 2011 13:45

Παραιτείται ο εκπρόσωπος της «Περιφερειακής Αναγέννησης» από την διαπαραταξιακή επιτροπή για την οικονομική κρίση.(ηχητικό)


Παραιτείται ύστερα από την καθυστέρηση της ενεργοποίησης την διαπαραταξιακής επιτροπής για την οικονομική κρίση ο εκπρόσωπος την Περιφερειακής Αναγέννησης και αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Μαρκόπουλος.Σε επιστολή που κοινοποίησε ο κ.Μαρκόπουλος προς τον περιφερειάρχη αλλά και σε όλους τους επικεφαλής των περιφερειακών συνδυασμών τονίζει πως ο Γ.Παυλίδης(επικεφαλής του συνδυασμού που ανήκει ο κ.Μαρκόπουλος) έθεσε ως όριο για την ολοκλήρωση του κειμένου  για τον ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου τις 3 επόμενες εργάσιμες ημέρες(από τις 24/11/2011) και 11 μέρες αργότερα δεν έχει λάβει καμία πρόσκληση για την συνεδρίαση της επιτροπής αυτής.

Ακούστε τι δήλωσε στο Ράδιο Έβρος ο κ.Μαρκόπουλος
Θεόδωρος Μαρκόπουλος-Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου


Η επιστολή του κ.Μαρκόπουλου

Κύριε Πρόεδρε,

στην τελευταία συνεδρίαση του Π.Σ. (24 / 11 / 2011) συζητήθηκε η οικονομική κρίση και οι συνέπειες της στους πολίτες και στις οικογένειες της περιφέρειάς μας, μετά από αίτημα της παράταξής μας. Κατά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης αποφασίσθηκε η σύσταση μίας διαπαραταξιακής επιτροπής, η οποία θα διατύπωνε το κείμενο της απόφασης του Π.Σ. (στην βάση όσων είχαν τεθεί στην συνεδρίαση), το οποίο στην συνέχεια θα στελνόταν σε όλους τους αποδέκτες.

Στην επιτροπή αυτή, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γ. Παυλίδης πρότεινε εμένα ως εκπρόσωπο της παράταξης της «Περιφερειακής Αναγέννησης», θέτοντας ως όριο για την ολοκλήρωση του κειμένου τις 3 επόμενες εργάσιμες ημέρες.

Από τότε ως σήμερα έχουν παρέλθει 11 ημέρες και δεν έχω δεχθεί καμία πρόσκληση για την συνεδρίαση της επιτροπής αυτής. Ως εκ τούτου είναι προφανές ότι η βούληση της διοίκησης για την επιτροπή είναι να παραμείνει αυτή αδρανής και να περιοριστεί, η σύστασή της, στην επικοινωνιακή εξυπηρέτηση του θέματος της οικονομικής κρίσης που βασανίζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο τους πολίτες της Α.Μ.Θ. αθροίζοντας έτσι στα οικονομικά και βιοποριστικά προβλήματα και έναν επιπλέον εμπαιγμό αλλά και ένα πλήγμα στο κύρος της περιφερειακής αυτοδιοίκησης στην Α.Μ.Θ.

Μετά από τα παραπάνω σας γνωρίζω ότι δεν επιθυμώ να συμμετάσχω στην, παρελκυστικού χαρακτήρα πλέον, επιτροπή αυτή και παραιτούμαι από μέλος της, καταγγέλλοντας δημόσια όλα τα παραπάνω.

 

Με εκτίμηση,

 

 

Θεόδωρος Α. Μαρκόπουλος

Γεωπόνος, M.Sc.

Περιφερειακός Σύμβουλος

Αντιπρόεδρος Π.Σ.



Συντάκτης Νewsroom 6 Δεκεμβρίου, 2011 13:45

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV