Παράταση προθεσμίας καταβολής της ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛΓΑ

Συντάκτης Νewsroom 1 Αυγούστου, 2011 09:00




Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΑ  στη συνεδρίασή του στις 28 Ιουλίου αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας καταβολής της ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛΓΑ   μέχρι τις 30-9-2011.

Έτσι όσοι ασφαλισμένοι στον ΕΛΓΑ δεν έχουν καταβάλλει την ασφαλιστική εισφορά μέχρι τις 29-7-2011 που έληγε η προηγούμενη προθεσμία μπορούν να την καταβάλλουν μέχρι τις 30-9-2011,  χωρίς οποιαδήποτε συνέπεια.

Διευκρινίζεται ότι τα παραπάνω ισχύουν για όσους παραγωγούς έχουν υποβάλλει Δήλωση Καλλιέργειας / Εκτροφής και έχουν δηλώσει ότι θα καταβάλλουν την εισφορά τοις μετρητοίς ή έχουν εξουσιοδοτήσει τον ΕΛΓΑ να εισπράξει το οφειλόμενο ποσό από τον τραπεζικό τους λογαριασμό, χωρίς εκχώρηση κάποιας απαίτησής τους από το Δημόσιο.

Συνεπώς, η απόφαση αυτή δεν αφορά παραγωγούς οι οποίοι έχουν εκχωρήσει ή πρόκειται να εκχωρήσουν στον ΕΛΓΑ κάποια απαίτησή τους από το Δημόσιο (π.χ. ενιαία ενίσχυση) .

Το ποσό της εισφοράς σε αυτή την περίπτωση θα καταβληθεί, όπως εξαρχής προβλεπόταν, μετά την καταβολή της ενιαίας ενίσχυσης στους λογαριασμούς των παραγωγών .

 


Συντάκτης Νewsroom 1 Αυγούστου, 2011 09:00

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV