Πανηγυρική συναυλία του Ωδείου Δημοτικής Ενότητας Φερών

Συντάκτης Νewsroom 20 Ιουνίου, 2013 05:42

Πανηγυρική συναυλία του Ωδείου Δημοτικής Ενότητας Φερών

Όπως κάθε Ιούνιο στο τέλος της διδακτικής χρονιάς  το  Ωδείο Δημοτικής Ενότητας Φερών διοργανώνει την συναυλία «φινάλε» στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Φερών την Πέμπτη 20 Ιουνίου ώρα 7.30 μ.μ.   

Στην εορταστική συναυλία θα εμφανισθούν ο τομέας Μουσικής Προπαιδείας με τη ευφάνταστη μουσικοχορευτική παράσταση «ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦ ΚΑΙ Ο  ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΑΥΛΟΣ» , που είναι ο συνδυασμός των     αγαπημένων γνωστών τραγουδιών των παιδικών ηρώων με μουσικοκινητική έκφραση συναισθημάτων, καθώς και η χορωδία με έργα Θεοδωράκη και Πλατύραχου που θα κλείσει το πρόγραμμα με την διδασκαλία και καθοδήγηση της υπεύθυνης των τμημάτων Βάσως Χατζηβασιλειάδου .


Ενδιάμεσα μικροί μουσικοί από τις σχολές οργάνων θα παρουσιάσουν  ο καθένας έργα για πιάνο, κιθάρα, ακορντεόν, αρμόνιο κ.α. και τις δεξιότητες που απέκτησαν στη διάρκεια της χρονιάς.

Το Δημοτικό Ωδείο προσφέρει σταθερά κάθε χρόνο τα κίνητρα σε όλους τους μαθητές του να συμμετέχουν στη δημιουργική διαδικασία  των συναυλιών που προσφέρουν κοινωνικοποίηση, γνώσεις και εμπειρίες ζωής.


Συντάκτης Νewsroom 20 Ιουνίου, 2013 05:42

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV