Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2022

Συντάκτης Νewsroom 31 Οκτωβρίου, 2022 09:22

Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2022

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας #thilaZO, διοργανώνει τον 13ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό με σύνθημα: “Υποστηρίζω, εμπιστεύομαι, διαδίδω τον ΘΗΛΑΣΜΟ”

Για τον Έβρο τη διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η ομάδα “ΕΒΡΟΣ: Εθελοντική Ομάδα  Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας” (https://www.facebook.com/groups/181778268613361 ) και σας προσκαλεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 και ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ., στη Αλεξανδρούπολη, στο «Mary Poppins Boutique Sweet Shop»
και στην Ορεστιάδα, στην καφετέρια «Πεύκα», σε δυο εκδηλώσεις γιορτή για τον μητρικό θηλασμό!

Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα παιδάκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 θα καταμετρηθούν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό που θα γίνει την ίδια ώρα σε όλες τις πόλεις!


Η εκδήλωση δεν αφορά μόνο θηλάζουσες μητέρες!

Η εκδήλωση έχει ενημερωτικό χαρακτήρα. Συμμετέχουμε στηρίζοντας τον θηλασμό. Μετά από τον εγκλεισμό της πανδημίας ήρθε η ώρα να βρεθούμε από κοντά. Να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να περάσουμε όμορφα. Θα
υπάρχει δημιουργική απασχόληση για τα μεγαλύτερα παιδιά και πολλές εκπλήξεις για όλους!!


Συντάκτης Νewsroom 31 Οκτωβρίου, 2022 09:22

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV