Πανελλαδικές 2021: Ανακοινώθηκε μείωση ύλης για τη Γ’ Λυκείου

Συντάκτης Νewsroom 5 Ιανουαρίου, 2021 11:36

Πανελλαδικές 2021: Ανακοινώθηκε μείωση ύλης για τη Γ’ Λυκείου

Πολλαπλές ειδήσεις προκύπτουν από την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, οι οποίες αφορούν από το άνοιγμα των σχολείων μέχρι τις Πανελλαδικές 2021.

Ειδικότερα, ανακοινώθηκε η δια ζώσης επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγείων και δημοτικών) όπως και η συνέχιση της δια ζώσης λειτουργίας των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων από τη Δευτέρα 11/1/2021, σε συνέχεια της σχετικής θετικής εισήγησης της Επιτροπής των ειδικών.


Από την άλλη, ανακοινώθηκε ότι τα γυμνάσια και τα λύκεια ξεκινούν με εξ αποστάσεως εκπαίδευση την Παρασκευή 8/1/2021, ενώ η δια ζώσης επαναλειτουργία «θα εξεταστεί το επόμενο διάστημα», όπως αναφέρεται. Οι λοιμωξιολόγοι αναμένεται να συνεδριάσουν εκ νέου τις επόμενες μέρες για το θέμα αυτό, πιθανότατα την Πέμπτη.

Επιπλέον, το Υπουργείο Παιδείας έκανε γνωστό ότι η ύλη των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ’ Λυκείου θα μειωθεί. Σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα, κατά την ίδια ανακοίνωση.


Συντάκτης Νewsroom 5 Ιανουαρίου, 2021 11:36

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV