Πέτροβιτς: Πιθανό η πυρκαγιά στην Αισύμη να προκλήθηκε από δόλο

Συντάκτης Νewsroom 14 Σεπτεμβρίου, 2020 13:52

Πέτροβιτς: Πιθανό η πυρκαγιά στην Αισύμη να προκλήθηκε από δόλο

Για την δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή της Αισύμης και τις δυσκολίες να τεθεί υπό έλεγχο λόγω των συνθηκών στην περιοχή μίλησε σήμερα, μεταξύ άλλων, σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή της Σταυρούλας Αγελαδαράκη “Εντός τόπου και χρόνου” ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς.

Όπως δήλωσε μέχρι και σήμερα η πυροσβεστικές δυνάμεις παρέμεναν σε επιφυλακή καθώς η πυρκαγιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων στην περιοχή. Όπως ανέφερε ο κ. Πέτροβιτς η πυρκαγιά εκαιγε σε δυο μέτωπα που απείχαν μεταξύ τους 1 χιλιόμετρο, γεγονός που φέρνει υποψίες για ενδεχόμενο δόλο, με την πυροσβεστική να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο του εμπρησμού.

Χαρακτηριστικό της έκτασης που έλαβε η πυρκαγιά ήταν ότι ήταν πολλές οι δυνάμεις πυρόσβεσης, και με επίγεια μέσα αλλά και εναέρια με τέσσερα αεροπλάνα (2 πετζετέλ και 2 καναντέρ) και 3 ελικόπτερα να είναι στην μάχη για την κατάσβεση της.


Παράλληλα το χθεσινό βράδυ οι πυροσβεστικής δυνάμεις πάλευαν με τις αναζωπυρώσεις και ευτυχώς με το φως της ημέρας η κατάσταση στο μέτωπο της φωτιάς είναι καλύτερη.


Συντάκτης Νewsroom 14 Σεπτεμβρίου, 2020 13:52

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV