Πέταξαν τα κλεμμένα λαπτοπ στην άκρη και διέφυγαν κολυμπώντας στην Τουρκία

Συντάκτης Νewsroom 9 Δεκεμβρίου, 2010 11:24

Πέταξαν τα κλεμμένα λαπτοπ στην άκρη και διέφυγαν κολυμπώντας στην Τουρκία

Κατά τις βραδινές ώρες της 7ης Δεκεμβρίου αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου εντόπισαν τέσσερα άτομα να κινούνται στην περιοχή του οικισμού Πετράδων σε κοντινή απόσταση από τον ποταμό Έβρο.


Όταν οι αναφερόμενοι αντιλήφθηκαν το περιπολικό της αστυνομίας, το οποίο προσέτρεξε προς έλεγχο, τράπηκαν σε φυγή και μπήκαν στο ποτάμι για να περάσουν λίγο αργότερα τον Έβρο κολυμπώντας. Στην όχθη του ποταμού εγκατέλειψαν οχτώ πλαστικούς σάκους, στους οποίους οι αστυνομικοί βρήκαν έναν μεγάλο αριθμό κλοπιμαίων αντικειμένων. Τα συγκεκριμένα κλοπιμαία προερχόταν από ληστείες, που είχε διαπράξει οργανωμένη ομάδα ληστών στην Αλεξανδρούπολη και στο Διδυμότειχο.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Αστυνομίας οι τέσσερις άνδρες είναι Γεωργιανοί υπήκοοι,  όπως προκύπτει από την εύρεση σχετικών διαβατηρίων μεταξύ των αντικειμένων, που εντοπίστηκαν στους σάκους. Μεταξύ άλλων οι σάκοι περιείχαν και ένα πιστόλι κρότου, τέσσερις  φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (LAPTOP), τρία GPS, μία  Βιντεοκάμερα, πέντε Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, οκτώ κινητά τηλέφωνα, ένα ψηφιακό καταγραφικό ήχου, δέκα τέσσερα ρολόγια χειρός και διάφορα χρυσαφικά.

Τα κλοπιμαία αναγνωρίσθηκαν από τους παθόντες και τους απεδόθησαν. Τα υπόλοιπα κατασχεθέντα είδη φυλάσσονται στο Τ.Α. Διδυμοτείχου και ερευνάται το ιδιοκτησιακό καθεστώς αυτών.


Συντάκτης Νewsroom 9 Δεκεμβρίου, 2010 11:24

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV