Ο 3ος Διαγωνισμός Καλύτερου Σκιάχτρου την Κυριακή στο Σουφλί

Συντάκτης Νewsroom 22 Σεπτεμβρίου, 2011 09:02

Ο 3ος Διαγωνισμός Καλύτερου Σκιάχτρου την Κυριακή στο Σουφλί


Για τρίτη χρονιά, το Ξενοδοχείο «Θράσσα» στο Τυχερό του Δήμου Σουφλίου, προκηρύσσει και διοργανώνει Διαγωνισμό Καλύτερου…Σκιάχτρου! Η πρωτότυπη ιδέα για  την περιοχή, ανήκει στη Σοφία Χατζησάββα.


Σε έναν ιδανικό χώρο και χρόνο, στις όχθες της λίμνης του Τυχερού, ένα φθινοπωρινό πρωινό του Σεπτέμβρη, καλούνται όλοι οι φυσιολάτρες κάθε ηλικίας, σε πείσμα των χαλεπών καιρών, να συμμετέχουν στον πρωτότυπο διαγωνισμό, προτείνοντας το δικό τους έργο τέχνης, το δικό τους πρωτότυπο…σκιάχτρο, διασκεδάζοντας και δημιουργώντας!

Τα έργα μπορούν να μεταφερθούν ολοκληρωμένα από το σπίτι απευθείας στο χώρο της εκδήλωσης ή να φιλοτεχνηθούν επί τόπου στο ξενοδοχείο, την ημέρα του διαγωνισμού!

Η Επιτροπή Αξιολόγησης θα αναδείξει τα καλύτερα, με κριτήρια την Πρωτοτυπία, το Είδος υλικού (χρησιμοποιημένα, φυσικά, ανακυκλώσιμα), την Αντοχή, την Επιμέλεια και την Αποτελεσματικότητα. Στη συνέχεια, η διεύθυνση του ξενοδοχείου, θα βραβεύσει τον δημιουργό ή τους δημιουργούς του καλύτερου έργου με ένα βραβείο-έκπληξη!

Το φετινό πρόγραμμα, θα πλαισιώσει ομάδα μελών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τυχερού, η οποία θα παρουσιάσει δραματοποιημένα τα παραμύθια του Ευγένιου Τριβιζά  «Τα τρία μικρά λυκάκια», «Ο Ιγνάτιος και η Γάτα» και «Η Φιφή, η Φωφώ και οι Φαντασμένες Φάλαινες».

Χαρούμενες και δημιουργικές στιγμές, περιμένουν τους επισκέπτες του Τυχερού στις όχθες του Ξενοδοχείου «Θράσσα», την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, από τις 10:30 το πρωί, μέχρι το μεσημέρι! Επισημαίνεται ότι η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και για οργανωμένες επισκέψεις ομάδων. Για περισσότερες πληροφορίες ή/και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Σοφία Χατζησάββα στο τηλέφωνο 25540-20080/81 Thrassa Hotel-  [email protected] (www.thrassa.gr)

 

 


Συντάκτης Νewsroom 22 Σεπτεμβρίου, 2011 09:02

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV