Ο Χρ. Πανόπουλος (ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε. Skoda Ξάνθη) παρέσυρε και σκότωσε δύο πεζούς στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής.

Συντάκτης Νewsroom 7 Φεβρουαρίου, 2014 11:49

Ο Χρ. Πανόπουλος (ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε. Skoda Ξάνθη) παρέσυρε και σκότωσε δύο πεζούς στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής.

Χθες το βράδυ λίγο πριν τις 20:00 ο Χρ. Πανόπουλος παρέσυρε με το αυτοκίνητο του  και σκότωσε δύο ημεδαπούς που κινούνταν πεζοί στην Εγνατία οδό μεταξύ Ξάνθης και Κομοτηνής.Ο γνωστός επιχειρηματίας οδηγούσε το αυτοκίνητο του με κατεύθυνση προς την Κομοτηνή στο ύψος των Αμαξάδων δεν μπόρεσε να αποφύγει τους δύο άνδρες που κινούνταν επί  του οδοστρώματος σε σημείο χωρίς φωτισμό και τους παρέσυρε με δύναμη πράγμα που προκάλεσε στους δύο άντρες 30 και 46 ετών  ακαριαίο θάνατο. Ο ίδιος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και τραυματίστηκε ελαφρά από θραύσματα τζαμιού. Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Ξάνθης σε κατάσταση ισχυρού σοκ . Ο παράγοντας της Skoda Ξάνθης συνελήφθη. Με εντολή Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο παραμένει εξαιτίας του τραυματισμού του, νοσηλευόμενος στη Χειρουργική Κλινική.

Το επίσημο ανακοινωθέν  της ΕΛ.ΑΣ. για το συμβάν.


Χθες (6-2-2014) το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής (πλησίον διοδίων Ιάσμου), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο ημεδαπούς, ηλικίας 30 και 46 ετών, που κινούνταν πεζή επί του οδοστρώματος, ενώ ο οδηγός του οχήματος τραυματίσθηκε ελαφρά.

 Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

  Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.


Συντάκτης Νewsroom 7 Φεβρουαρίου, 2014 11:49

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV