Ο Σ.Δ.Κ.Θράκης στην Πόλη για το Final 4 της Euroleague

Συντάκτης Νewsroom 15 Μαΐου, 2012 22:17

Ο Σ.Δ.Κ.Θράκης στην Πόλη για το Final 4 της Euroleague

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Θράκης  πραγματοποίησε 5νθήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου οι διαιτητές-μέλη του καθώς και φίλοι του Συνδέσμου  να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Final-4 της Euroleague στο Sinan Erdem Spor Salonu και το International Junior Tournament στην Abdi Ipekci Arena .


Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τα μέλη της αποστολής είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο ιστορικό κέντρο της Πόλης, να θαυμάσουν τα βυζαντινά τείχη  στην περιοχή τουYedikule , να περπατήσουν την περιοχή του Πέρα από την πλατεία TAXIM έως τη γέφυρα του Γαλατά  και να κάνουν τα ψώνια τους στα επιβλητικά εμπορικά κέντρα Forum και Cevahir Mall. Νότα ομορφιάς και συγκίνησης πρόσθεσε η επίσκεψη στα Πριγκηπόνησα ενώ εντυπωσιακό ήταν και το ενυδρείο στην περιοχή του Bayrampaşa (Akvaryum Turkuazoo). Φυσικά, απολαυστικές ήταν οι γεύσεις της πολίτικης  κουζίνας, του παραδοσιακού κεμπάπ καθώς και η ποικιλία των γλυκισμάτων.

Πριν τους αγώνες  πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο ξενοδοχείο Renaissance Polat  όπου διέμεναν οι αποστολές των ομάδων που συμμετείχαν στο Final-4. Τα μέλη του Συνδέσμου συζήτησαν με παίκτες και προπονητές και έβγαλαν μαζί τους αναμνηστικές φωτογραφίες.

Μοναδικές στιγμές χάρισε  η ατμόσφαιρα του SINAN ERDEM SPOR SALONU από τις κερκίδες του οποίου παρακολουθήσαμε  συναρπαστικούς αγώνες. Η παρουσία δύο ελληνικών ομάδων και ο θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια σαν  Έλληνες φιλάθλους.


Συντάκτης Νewsroom 15 Μαΐου, 2012 22:17

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV