Ο Σαντιάγκο Νταραϊντού στο aoo.gr

Συντάκτης Νewsroom 31 Δεκεμβρίου, 2013 10:00

Ο Σαντιάγκο Νταραϊντού στο aoo.gr

Μετά τον Γκρέι Γκάρετ συνέχεια στη στήλη «Που να ναι άραγε» του aoo.gr δίνει ο διεθνής Αργεντίνος σούπερ στάρ και πρώην διαγώνιος της Ορεστιάδας Σαντιάγκο Νταραϊντού!!


Γεννημένος στη χώρα του ταγκό η μοίρα τον έφερε στην Ελλάδα και την Ορεστιάδα για χάρη του Α.Ο.Ο τι σεζόν 2003-2004 αποτελώντας την τότε γραμμή κρούσης των ακριτών, Μιλώντας στον Αναστάσιο Δημισκίδη θυμάται εμπειρίες από την ποιο βόρεια πόλη της Ελλάδας…

 

Έχοντας αγωνιστεί για λίγο καιρό στην Ορεστιάδα κατάφερες να κερδίσεις την πράσινη κερκίδα ποιο ήταν το μυστικό σου;

Το μυστικό ήταν ότι ήμασταν σε μια μικρή πόλη και νοιώθαμε πολύ κοντά ο ένας τον άλλο. Πιστεύω ότι αυτό ήταν το μυστικό και πιστεύω πως και οι οπαδοί μας αυτό αισθανόταν και ήταν πολύ σημαντικό.

Ποιος αγώνας είναι που θες να θυμάσαι και ποιος που θες να ξεχάσεις παίζοντας στην Ορεστιάδα;

Το καλύτερο παιχνίδι μας ήταν στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και το χειρότερο ήταν την τελευταία αγωνιστική κατά της Πάτρας , επειδή είχα τραυματιστεί στο δεύτερο σετ και δεν μπόρεσα να παίξω . Και δεν μπορέσαμε να βγούμε στην ευρώπη.

Η θητεία σου στην Ορεστιάδα συνδυάστηκε και με την Πέμπτη θέση στους ολυμπιακούς αγώνες με την εθνική Αργεντινής η καριέρα σου πιστεύεις ότι είχε φτάσει στο απόγειο της εκείνη την περίοδο;

Πιστεύω ότι είναι μεγάλη εμπειρία να αγωνίζεσαι στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας και να παίζεις παράλληλα και στην Ορεστιάδα.

Η Ορεστιάδα αγωνίζεται στην Α2 με αρχηγό τον Στέλιο Κεμανετζή και μέχρι πέρσι και τον  Ηλία γραμματικόπουλο έχεις να πεις κάτι για τους δύο αυτούς θρύλους του βόλλευ;

Ναι, ήταν πραγματικά καλοί συνεργάτες , έχω πολύ καλές αναμνήσεις μαζί τους και με τον Δημήτρη Βλασακίδη , που παίζαμε μαζί στην Αλεξανδρούπολη, και αυτός ήταν ένας άνθρωπος που με βοήθησε πολύ .

Αγωνίστηκες σε αρκετές ομάδες στην Ελλάδα ξεχωρίζεις κάποια από αυτές;

Στην Ελλάδα έχω πολλές καλές αναμνήσεις, θυμάμαι τους ανθρώπους από την Ορεστιάδα ,  και την εξαιρετική σχέση που είχα με τους οπαδούς της ΑΕΚ ORIGINAL CLUB ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ . ήταν άνθρωποι που με βοήθησαν πολύ σε δύσκολες στιγμές στη ζωή μου .

Τη σεζον που μας πέρασε η Ορεστιάδα έχασε την άνοδο από την Παναχαική του Παναγιώτη Ρουμελιώτη πλέον είναι κι αυτός ένας φίλος από την Ελλάδα;

Φυσικά και δεν είναι φίλος μου και είναι δύσκολο για μένα να πιστέψω οτι παίζει ακόμα, πριν δέκα χρόνια ήταν κακός παίχτης για φαντάσου τώρα.

Ασχολείσαι με το βόλλευ από κάποιο πόστο;

Συνεχίζω το βόλλευ παίζοντας στην Αργεντινή , σε μια ομάδα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση . Είναι η δεύτερη μου χρονιά στην ομάδα.

Αν σε καλούσε η Ορεστιάδα να την βοηθήσεις θα επέλεγες άλλη μια περιπέτεια στην Ελλάδα;

Οι δύο τελευταίες σεζόν μου στην Ελλάδα δεν ήταν οι καλύτερες για μένα . το μόνο μέρος που δεν είχα προβλήματα ήταν στην Ορεστιάδα , (γέλια) . Ίσως για ένα μικρό χρονικό διάστημα να ξανά ερχόμουν.

Που κατοικείς τα τελευταία χρόνια;

Έζησα σε πολλά μέρη τελευταία , για παράδειγμα , τη Βραζιλία , την Ιταλία , την Τουρκία , Εμιράτα , κλπ.

Ποιες είναι οι αναμνήσεις σου από την Ορεστιάδα;

Ήταν μια πολύ μικρή πόλη , με κρύο , αλλά με πολύ ζεστούς ανθρώπους , έκαναν τις μέρες μου εκεί τέλειες .

Υπάρχει κάτι που θες να πεις σε φίλους σου αλλά και στους φιλάθλους της ομάδας;

Ναι , θυμάμαι την αντίδραση τους μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, το πώς οι άνθρωποι  με υποστήριξαν , νομίζω ότι μετά από αυτό το ματς είχα αρχίσει να γίνομαι ένα είδωλο για αυτούς. στέλνω χαιρετισμούς και τις καλύτερες ευχές για όλα αυτά .

Το 2014 καταφθάνει υπάρχουν κάποιες ευχές που θα ήθελες να δώσεις στον κόσμο που σε λάτρεψε στην Ορεστιάδα;  

Ναι οι ίδιες λέξεις στις  με παραπάνω , το καλύτερο για όλους και καλή χρονιά!


Συντάκτης Νewsroom 31 Δεκεμβρίου, 2013 10:00

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV