Ο πολιτικός κόσμος του νομού συγχαίρει τους μαθητές του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 25 Απριλίου, 2013 18:45

Ο πολιτικός κόσμος του νομού συγχαίρει τους μαθητές του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης

Με επιστολές τους οι βουλευτές του νομού εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους στους μαθητές – αθλητές της ομάδας πετοσφαίρισης του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης, που κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα.


Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κυριάκος Γεροντόπουλος αναφέρει τα εξής:

Από καρδιάς συγχαίρω τους μαθητές-αθλητές της ομάδας βόλλεϋ του 3ου ΓΕΛ Αλεξ/πολης., καθώς και τους υπεύθυνους καθηγητές-προπονητές, για την τεράστια επιτυχία τους να κατακτήσουν την πρωτιά μεταξύ όλων των σχολείων της Ελλάδος.

Οι επιτυχίες του τοπικού μας Βόλλεϋ τον τελευταίο μήνα, πραγματικά εντυπωσιάζουν και κερδίζουν για την περιοχή μας νέους πόντους Πανελλαδικά, στο αθλητικό της γίγνεσθαι.

Η φράση που διάβασα «το βόλλεϋ αρχίζει από την πόλη της Αλεξ/πολης» με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, συμπληρώνοντας ότι «το βόλλεϋ έχει πια πατρίδα του τον Έβρο».

Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Αλέκος Δερμεντζόπουλος αναφέρει τα εξής :

“Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές – αθλητές της Ομάδας Πετοσφαίρισης του 3ου ΓΕΛ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ  για την κατάκτηση μετά από 29 χρόνια της Πρώτης θέσης  στο τελικό του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων.

Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια στον Καθηγητή Φ. Αγωγής  και προπονητή της ομάδας κ. Γκαρνέτα Χρήστο και στους γονείς των μαθητών που τους καθοδήγησαν και εμψύχωσαν ώστε να ανέβουν στο ψηλότερο βάθρο.

Η επιτυχία αυτή, όπως και όλες οι άλλες των μαθητών των σχολείων του Νομού μας προβάλει τον τόπο μας, μας γεμίζει υπερηφάνεια και αποτελεί ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύει η πατρίδα μας.

Εύχομαι η επιτυχία αυτή να αποτελέσει το έναυσμα για περαιτέρω διακρίσεις τόσο στους ίδιους, όσο και σε όλη τη νεολαία της χώρας μας.”

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρει τα εξής:

“Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης. Η διάκριση αυτή αποτελεί τεράστια επιτυχία για την περιοχή επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά το ταλέντο της περιοχής στο άθλημα της πετοσφαίρισης.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ! ΑΞΙΟΙ!”


Συντάκτης Νewsroom 25 Απριλίου, 2013 18:45

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV