Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Έβρου λέει <<ΝΑΙ>> στις συμβάσεις με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Συντάκτης Νewsroom 31 Μαρτίου, 2014 11:45

Ανακοίνωση Εξέδωσε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Έβρου στην οποία αναφέρεται στις νέες συμβάσεις με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ..Αναλυτικά:

Στις συμβάσεις:


                      -Που θα προσφέρουν ουσιαστική οδοντιατρική περίθαλψη στους ασφαλισμένους και δεν θα αποτελούν σχέδιο –κοροϊδία όπως αυτό που προτείνει η διοίκηση του οργανισμού και που στόχο έχει να δείξει ,ψευδώς , πως η κυβέρνηση παρέχει οδοντιατρική περίθαλψη.

           – Που θα χρηματοδοτήσουν την οδοντιατρική περίθαλψη εξασφαλίζοντας τα αναγκαία κεφάλαια και θα αναπληρώσουν  τα χρήματα που ενώ προορίζονταν  για την στοματική υγεία του ελληνικού λαού ,επί δεκαετίες , χάθηκαν και δόθηκαν για άλλους σκοπούς .

            -Που θα σέβονται απόλυτα την ζωή και την αξιοπρέπεια των  Ελλήνων Οδοντιάτρων που προσφέρουν τόσα χρόνια οδοντιατρική περίθαλψη καλύπτοντας την ανυπαρξία του κράτους και που δεν θα έχουν ως στόχο την εξαφάνιση του μικρού οδοντιατρείου και την ενίσχυση των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων .

           – Που θα  εξασφαλίζουν την απόλυτα ανεμπόδιστη επιλογή του οδοντιάτρου που θα προσφεύγει ο ασθενής για θεραπεία και δεν θα πριμοδοτούν εργασιακά ορισμένες κατηγορίες επαγγελματιών .

           -Που δεν θα επιχειρούν να επιβάλλουν πλαφόν και τιμές οδοντιατρικών πράξεων που θα οδηγήσουν σε υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών θέτοντας σε κίνδυνο την στοματική υγεία των ασθενών αλλά και την δημόσια υγεία.

          – Που θα προκύψουν με ανοιχτό ουσιαστικό διάλογο όπου θα έχουν συμμετοχή όλοι οι οδοντιατρικοί σύλλογοι της χώρας και απέναντί μας θα έχουμε αξιόπιστους συνομιλητές και όχι την σημερινή ηγεσία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και του Υπουργείου Υγείας με τους εκβιασμούς που προσπαθούν να μας επιβάλλουν και τις συνεχείς παλινωδίες τους .

         

 


Συντάκτης Νewsroom 31 Μαρτίου, 2014 11:45

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV