Ο Ν. Παναγιωτόπουλος απαντά στον Χ. Δερμεντζόπουλο για τις αποζημιώσεις καλλιεργητών στις Καστανιές

Συντάκτης Νewsroom 5 Ιουνίου, 2020 16:12

Ο Ν. Παναγιωτόπουλος απαντά στον Χ. Δερμεντζόπουλο για τις αποζημιώσεις καλλιεργητών στις Καστανιές

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Έβρου Χρήστου Δερμεντζόπουλου ανακοίνωσε την πρόθεση του Υπουργείου, να καταβάλει στο αμέσως επόμενο διάστημα τις προβλεπόμενες αποζημιώσεις στους δικαιούχους καλλιεργητές της περιοχής των Καστανεών για τις ζημιές που υπέστησαν κατά τη διάρκεια των μεθοριακών επεισοδίων.

Για το θέμα μίλησε σήμερα στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Δερμεντζόπουλος.

«Πρόθεση της στρατιωτικής υπηρεσίας είναι όπως καταβληθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι προβλεπόμενες αποζημιώσεις, κατά περίπτωση, στους ιδιοκτήτες των αγροτικών εκτάσεων της περιοχής των Καστανεών του νομού Έβρου και για το λόγο αυτό έχουν ήδη δρομολογηθεί όλες οι απαιτούμενες ενέργειες».


Αυτό γνωστοποίησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Δερμεντζόπουλος με θέμα «Καταβολή αποζημιώσεων στους καλλιεργητές γης των Καστανέων Έβρου», με αφορμή τις επιχειρήσεις που διεξήγαγαν στην περιοχή τα σώματα ασφαλείας και οι ένοπλες δυνάμεις κατά τις οποίες, «δημιουργήθηκαν σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις των Καστανεών Έβρου εκτεταμένες καταστροφές», όπως αναφέρει στην ερώτηση του.

Μιλώντας σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ ο κ. Δερμεντζόπουλος μίλησε ακόμη για την προκλητικότητα των Τούρκων, καθώς ο Έβρος πρωταγωνιστεί το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τα ελληνοτουρκικά, και για την προετοιμασία και την ετοιμότητα που υπάρχει στα σύνορα. Ακόμη μίλησε για το θέμα της Νοσηλευτικής Σχολής στο Διδυμότειχο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, τις εξελίξεις σε αυτά καθώς και πως θα μπορούσαν να επιλυθούν.


Συντάκτης Νewsroom 5 Ιουνίου, 2020 16:12

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV