Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Π. Χρηστίδης μιλάει στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ για την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου

Συντάκτης Νewsroom 26 Ιανουαρίου, 2021 16:23

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Π. Χρηστίδης μιλάει στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ για την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου

Την στάση του Κινήματος Αλλαγής για το θέμα της επέκτασης της δομής μεταναστών στο Φυλάκιο έκανε γνωστή σήμερα στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης

Είναι προφανές για εμάς ότι όταν μιλάμε για ένα ΚΥΤ το οποίο είναι στα 15 χιλιόμετρα από τα σύνορα σε ευθεία γραμμή και με όσα ζήσαμε πριν από λίγους μήνες είναι πάρα πολύ κοντά στις Καστανιές και σε ότι μπορεί αυτό να σημαίνει” ανέφερε ο κ. Χρηστίδης μιλώντας για τα ανθρωπιστικά ζητήματα που προκύπτουν ενώ μίλησε για προσπάθεια δημιουργίας “μιας νέας Μόριας” με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στην διαχείριση της Νέας Δημοκρατίας” ανέφερε επιπρόσθετα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ επισημαίνοντας ότι δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο σενάριο για τον Βόρειο Έβρο αλλά και το ξαφνικό της απόφασης. “Δεν μπορεί η κυβέρνηση να επικαλείται διαρκώς την ευαίσθητη λέξη ακρίτες, φρουροί των συνόρων και να μην έχει καμία ενίσχυση στην περιοχή” δήλωσε ο κ. Χρηστίδης μιλώντας και για άλλα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή όπως η λειτουργία του εργοστασίου και τα θέματα των αγροτών.


Εν συνεχεία συζητήθηκε και η συμμετοχή του ΚΙΝΑΛ στη Διακομματική Επιτροπή της Θράκης και τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί, με την συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου αλλά και για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του κόμματος.


Συντάκτης Νewsroom 26 Ιανουαρίου, 2021 16:23

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV