Ο Αγγελακάκης στη Α.Ε.Κ. Έβρου

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 11 Ιουλίου, 2017 18:17

Ο Αγγελακάκης στη Α.Ε.Κ. Έβρου

Η ΑΕΚ Έβρου έκλεισε την μεταγραφή της χρονιάς για την Β΄Κατηγορία μιας και ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι την νέα χρονιά θα είναι παίκτης της ο Σέργιος Αγγελακάκης !!!

Την μεταγραφή του Σέργιου Αγγελακάκη ανακοίνωσε πριν από λίγο  η ΑΕΚ Έβρου  ο πολύπειρος φορ (γνωστός για την αγάπη του στα κιτρινόμαυρα ) δεν χρειάζεται συστάσεις αφού  από χρόνια μιλάνε τα γκολ του για αυτόν , ξεκίνησε από την Δόξα Παταγής ,πέρασε για μια χρονιά από την Α.Ε.Διδυμοτείχου και διατέλεσε για πολλά χρόνια (10 από τα 11 που αγωνίσθηκε εκεί )πρώτος σκόρερ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης  , πέρασε από τον Άλεξ και πέρσι πήγε μαζί με τους υπόλοιπους “Αλεξανδρουπολίτες”  στην Α.Ε.Διδυμοτείχου του Αναστασιάδη με την οποία κατέκτησε το double όντας ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας πίσω από τον αρχηγό Γιαννόπουλο . Σίγουρα η μεταγραφή του θα κάνει την διαφορά στον Νότιο όμιλο της Β΄Κατηγορίας και   θα ενισχύσει σημαντικά την γραμμή κρούσης της νέας του ομάδας ! Λίγες ώρες πριν η Α.Ε.Διδυμοτείχου ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας τους ευχαριστώντας τον για την βοήθεια του !

Η ανακοίνωση της Α.Ε.Διδυμοτείχου:


Ήρθε τα πήρε όλα και φεύγει σαν φίλος!

Παρελθόν από την ομάδα μας αποτελεί ο ποδοσφαιριστής Σέργιος Αγγελακάκης. Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρόνια που τον βρήκε στην 2η θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος και παρόλο την δεδομένη και από τις δυο πλευρές πρόθεση παραμονής και την νέα σεζόν στην ομάδα μας σοβαροί προσωπικοί λόγοι αναγκάζουν δυστυχώς τον “Σεργκέι” να μην είναι παρών στο ταξίδι στην Γ´ εθνική κατηγορία μαζί μας. Τον αποχαιρετάμε σαν φίλο και τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας.

Ενώ και ο ίδιος δεν έχασε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει την πρώην του ομάδα :

Και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω τους πάντες ,για όλα, πέρασα μια γεμάτη και φανταστική χρονιά. Η Α.Ε.Διδυμοτείχου θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Εύχομαι κάθε επιτυχία σε αυτή την μεγάλη ομάδα και στους ανθρώπους που την υπηρετούν! Οι δρόμοι μας χωρίζουν δυστυχώς ,αλλά θα έχετε ακόμα έναν φανατικό φίλαθλο! Ευχαριστώ και πάλι όλη την διοίκηση τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους της Α.Ε.Διδυμοτείχου ! Καλή συνέχεια , Vamos A.E.D.ara !!!

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Έβρου:

Με μεγάλη μας χαρά και τιμή ανακοινώνουμε τον ποδοσφαιριστή Σέργιου Αγγελακάκη η μεγάλη οικογένεια μας μεγαλώνει με έναν παίχτη που τίμησε και θα συνεχίσει να τιμάει ,με την κιτρινόμαυρη φανέλα πλέον, το τοπικό μας ποδόσφαιρο. Τα λόγια είναι περιττά για ανθρώπους και παίχτες σαν και σένα. Καλώς όρισες στην ΑΕΚάρα μας Σεργκέι … θα θέλαμε στο τέλος να ευχαριστήσουμε την ομάδα της A.E.ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ και τους ευχόμαστε τα καλύτερα στη Γ ‘εθνική κατηγορία. Τα καλύτερα έρχονται… 

 

 

 

 

 


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 11 Ιουλίου, 2017 18:17

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV