Ου Λιφτέρς, ου Πασχάλς κι ου Πουλιχρόνς… Ζητείται ο χειρότερος !

Συντάκτης Νewsroom 20 Αυγούστου, 2010 21:00

…Πολύ με αρέσει η διαδικασία επιλογής του Πασόκου υποψηφίου…

Με βολεύει. Ξάφνου μ’ αρέσουν και οι τρεις !


Και ποιόν θα ψηφίσω ;

Εδώ σε θέλω…

Εγώ ως καραδεξιός (υποθετικό παράδειγμα) που θέλω δεξιό δήμαρχο κι ας είναι λαμόγιο και ανίκανος, θα πάω να ψηφίσω τον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ… Έχω δικαίωμα λέει…

Και το χω πει και στην τοπική της ΝΟΔΕ να πάμε να ψηφίσουμε όλοι ! Να επιλέξουμε πρώτα τον ευκολότερο αντίπαλο και να πάμε να τον σταυρώσουμε να τον βγάλουμε πρώτο !

Πρώτα πρώτα κι από νωρίς πρέπει να κάνουμε αξιολόγηση. Ποιος από τους τρεις θα αποδειχτεί λιγότερο επικίνδυνος. Θα βάλουμε κάτω τα βιογραφικά τους, τα σόγια τους, τις παράδες τους, θα κάνουμε και μια μίνι δημοσκόπηση στους Πασοκτζήδες φίλους μας (δήθεν για το ποιόν θα ήθελαν ως δήμαρχο Ορεστιάδας – τρομάρα τους) και εμείς η δεξιά μεγάλη δύναμη της επαρχία Ορεστιάδας θα ψηφίσουμε τον πλέον χειρότερο !

Μπορείτε να βοηθήσετε κι εσείς. Στείλτε μηνύματα ποιόν θεωρείται χειρότερο από τους τρεις. Κι εμείς, οργανωμένα θα τον ψηφίσουμε !

ΟΛΟΙ λοιπόν την Κυριακή στην κάλπη ! Σχεδόν όλοι, κατά προτίμηση ΔΕΞΙΟΙ και αΔΕΞΙΟΙ…και όσοι ακόμα δεν αποφάσισαν αν και ποιόν θα ψηφίσουν, μπορούν να ακούσουν εδώ τις συνεντεύξεις των υποψηφίων στο Ράδιο Έβρος


Συντάκτης Νewsroom 20 Αυγούστου, 2010 21:00

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV