Ορκίζονται σήμερα οι 400 νέοι συνοριοφύλακες στο Διδυμότειχο

Συντάκτης Νewsroom 17 Ιουλίου, 2020 09:55

Ορκίζονται σήμερα οι 400 νέοι συνοριοφύλακες στο Διδυμότειχο

Ορκίζονται σήμερα το πρωί οι υποψήφιοι συνοριακοί φύλακες που πέρασαν με επιτυχία την διαδικασία των εξετάσεων (οι οποίες μετά και από αίτημα της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου πραγματοποιήθηκαν στην Αλεξανδρούπολη).

Σύμφωνα με πληροφορίες του radioevros.gr, η ορκωμοσία των 400 νέων συνοριακών φυλάκων θα πραγματοποιηθεί στην Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων στο Διδυμότειχο χωρίς την παρουσία κοινού ενώ από την Κυριακή 19 Ιουλίου θα ξεκινήσει η διαδικασία της εκπαίδευσης. Όπως είχε αναφέρει στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ ο πρόεδρος της Ένωσης συνοριακών φυλάκων νομού Έβρου η εκπαίδευση των 400 νέων συνοριακών φυλάκων θα πραγματοποιηθεί στο Διδυμότειχο, στους χώρους της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων όπου οι υποψήφιοι συνοριοφύλακες θα παραμείνουν μέχρι περίπου και τις 20 με 25 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι από τους 400 νέους συνοριακούς φύλακες που θα ορκιστούν σήμερα, ένας μεγάλος αριθμός προέρχεται από την περιοχή του Έβρου καθότι η μοριοδότηση ευνοούσε την εντοπιότητα, ενώ και οι 400 με την ολοκλήρωση της απαραίτητης εκπαίδευσης θα στελεχώσουν και θα ενδυναμώσουν τις υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης στον Έβρο.



Συντάκτης Νewsroom 17 Ιουλίου, 2020 09:55

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV