Οριοθετήθηκε η δασική πυρκαγιά σε περιοχή του Σουφλίου – Πρόστιμα για πυρκαγιές στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Νewsroom 26 Αυγούστου, 2021 13:49

Οριοθετήθηκε η δασική πυρκαγιά σε περιοχή του Σουφλίου – Πρόστιμα για πυρκαγιές στην Αλεξανδρούπολη

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε βραδινές ώρες εχθές, Τετάρτη 25 Αυγούστου σε δασική έκταση στην περιοχή Χαλάζι του δήμου Σουφλίου

Όπως έκανε γνωστό εκείνη την ώρα η Πυροσβεστική, στο σημείο έσπευσαν άμεσα επίγειες δυνάμεις και μέσα, και επιχείρησαν 42 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 10 οχήματα.

Σε επικοινωνία του radioevros.gr με την Πυροσβεστική, έγινε γνωστό ότι ήδη από τις πρωινές ώρες η πυρκαγιά έχει οριοθετηθεί, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο ενώ στο σημείο βρίσκεται ακόμη δύναμη 40 πυροσβεστών και 10 οχημάτων.


Η πυρκαγιά στην περιοχή του Σουφλίου είναι μία από τις 48 δασικές πυρκαγιές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική σε όλη την χώρα το τελευταίο 24ωρο.

Παράλληλα η Πυροσβεστική προχώρησε στην επιβολή δυο προστίμων σε πολίτες στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης για πρόκληση πυρκαγιάς όπως ανακοίνωσε σήμερα:

Για πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Αλεξανδρούπολης, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης.

Για πυρκαγιά σε υπολείμματα ελαστικών εντός αγροτοδασικής έκτασης επί της οδού Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης.


Συντάκτης Νewsroom 26 Αυγούστου, 2021 13:49

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV