Ορεστιάδα: Έκκληση χρηματικής βοήθειας για επέμβαση μαθητή

Συντάκτης Νewsroom 11 Απριλίου, 2022 11:55

Ορεστιάδα: Έκκληση χρηματικής βοήθειας για επέμβαση μαθητή

Σε συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να καλυφθεί το ποσό δαπανηρής επέμβασης μαθητή της Β’ Λυκείου στην Ορεστιάδα προχωρά η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ορεστιάδας

Την βοήθεια όλων χρειάζεται μαθητής της Β’ Λυκείου στην Ορεστιάδα ο οποίος πάσχει από ανευρυσματική κύστη και πρέπει να υποβληθεί σε δαπανηρή επέμβαση σε ιδιωτική κλινική  της Θεσσαλονίκης. Για το λόγο αυτό η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ορεστιάδας όπως ανακοίνωσε συγκεντρώνει χρήματα προκειμένου να καλυφθεί το κόστος της επέμβασης:

Καλούνται τα μέλη του συλλόγου μας να ενισχύσουν την προσπάθειά μας  για συλλογή χρημάτων προκειμένου να βοηθήσουμε μαθητή της Β΄ λυκείου της πόλης μας .Ο μαθητής πάσχει από ανευρυσματική κύστη  και επιβάλλεται να υποβληθεί άμεσα σε δαπανηρή επέμβαση σε ιδιωτική κλινική  της Θεσσαλονίκης. Οι γονείς δεν είναι σε θέση να καλύψουν το ποσό αυτό. Η παράδοση των χρημάτων θα γίνει από τα μέλη των συλλόγων την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού  Κέντρου Ορεστιάδας από τις 12:30  έως τις 14:00   παρουσία των μελών της Ένωσης.


Τηλέφωνα επικοινωνίας 6947079779 , 6940593132.

Μιλώντας σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή “Εντός τόπου και χρόνου” η πρόεδρος της Ένωσης Άννα Σταθουράκη δήλωσε πως όποιος επιθυμεί μπορεί να συμβάλει είτε στην συγκέντρωση χρημάτων στα σχολεία της Ορεστιάδας, είτε την Παρασκευή από της 12:30 εώς τις 14:00 στην παράδοση χρημάτων στο Εργατοϋπαλληλικό  Κέντρο Ορεστιάδας.
Παράλληλα η Εθελοντική Ομάδα Ορεστιάδας “Δρω” τοποθέτησε κουμπαρά στο κατάστημα ψιλικών ΑΝΔΡΕΑΣ απέναντι από την Λέσχη Αξιωματικών (Το κατάστημα είναι ανοιχτό από τις 7.30 έως τις 24.00).

ΘΕΡΜΉ ΠΑΡΆΚΛΗΣΗ
16 χρόνος μαθητής της πόλης μας, πάσχει από ανευρυσματική κύστη και επιβάλλεται να υποβληθεί ΑΜΕΣΑ σε δαπανηρη ογκολογικη επέμβαση .Εχει τοποθετηθεί κουμπαρας στο κατάστημα ψιλικών ΑΝΔΡΕΑΣ απέναντι από την λέσχη αξιωματικων.Οσοι μπορούν εστω κ με 1 ευρώ να ενισχύσουν τον κουμπάρα μας έως την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022(τα χρήματα θα παραδοθουν την Παρασκευή το μεσημέρι στην ενωση γονεων κ κηδεμόνων του Δήμου Ορεστιάδας όπου θα δοθουν στον δικηγόρο της οικογένειας. Θα τα παραδόσει στην οικογένεια που θα λείπει στη Θεσσαλονίκη για τις απαραίτητες προεγχειρητικες εξετάσεις).


Συντάκτης Νewsroom 11 Απριλίου, 2022 11:55

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV