Ομόνοια μεταξύ Λαμπάκη και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Συντάκτης Νewsroom 26 Οκτωβρίου, 2011 08:41

Ομόνοια μεταξύ Λαμπάκη και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελο Λαμπάκη, πραγματοποίησε την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης, κ. Τερζούδης Σωτήριος, συνοδευόμενος από τον υποδιοικητή, κ. Κούκουρα Κωνσταντίνο.


Κατά τη συζήτηση ο Δήμαρχος τόνισε ότι οι άνδρες της πυροσβεστικής κάθε βαθμού επί 5 ημέρες (24-8 έως 29-8-2011) στη μεγάλη πυρκαγιά στον Έβρο, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ξεπερνώντας τον, με χαρακτηριστική αυτοθυσία, γεγονός το οποίο διαπίστωσε ο ίδιος αφού επί 5 ημέρες ήταν συνεχώς δίπλα τους.

Σημείωσε ταυτόχρονα την πικρία του για «κάποιους συνδικαλιστές της Κομοτηνής, οι οποίοι προσπάθησαν να τον συκοφαντήσουν και τελικά απέσυραν όλες τις δηλώσεις που αφορούσαν το πρόσωπό του».

Ο κ. Λαμπάκης, διατύπωσε επίσης, τον προβληματισμό του για την άρνηση του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος από την Αθήνα να απαντήσει σε εννέα ερωτήματά του.

Τέλος δήλωσε ότι εμπιστεύεται πλήρως τη διοίκηση της πυροσβεστικής στην Αλεξανδρούπολη και στην περιφέρειά μας και εξήρε τις ικανότητες του διοικητή κ. Τερζούδη, ευχαριστώντας όλους τους άνδρες βαθμοφόρους και μη για μία ακόμη φορά, για την αυτοθυσία τους στην τελευταία πυρκαγιά.

 


Συντάκτης Νewsroom 26 Οκτωβρίου, 2011 08:41

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV