Ομαδικά και ατομικά παίδων-κορασίδων – Επικράτησαν οι ομάδες της Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 31 Ιανουαρίου, 2013 15:39

Ομαδικά και ατομικά παίδων-κορασίδων – Επικράτησαν οι ομάδες της Αλεξανδρούπολης

Μεγάλοι πρωταγωνιστές των αγώνων παίδων –κορασίδων Θράκης που πραγματοποιήθηκαν στην Ορεστιαδα ηταν η Ηρώ Κοζάρη του Εθνικού και ο Αναστάσιος Μπινόπουλος του Φάρου.


Αφου κέρδισαν τις προκρίσεις στα ατομικά της κατηγορίας τους , ηταν αυτοί που οδήγησαν τις ομάδες τους στις προκρίσεις για τα ομαδικά. Στους παίδες ο Μπινόπουλος ξεκίνησε τους αγώνες σαν 5ο φαβορί αλλα γρήγορα εδειξε ότι δεν ηταν διατεθειμένος να χάσει την πρόκριση.Βρέθηκε στον 2ο ημιτελικό με το 2ο φαβορί ,τον Λιατό του Εθνικού και ενώ βρέθηκε πίσω στο σκόρ,στο τέλος ήτανε αυτός που πανηγύρισε την πρόκριση με 3-2 σετ και το κόντρα σετ να κρίνεται στον πόντο.Στον άλλο ημιτελικό ο δωδεκάχρονος ταλαντούχος Στέφανος Πιπιλικάκης του Εθνικού ξεκίνησε σαν 1ο φαβορί,πάντα βάση του  Raking List και κέρδισε την άλλη πρόκριση για τους τελικούς της Αθήνας κερδίζοντας τον Μαρκάκη Ευάγγελο του Σπάρτακου Ανθείας –Αρίστεινου 3-1.

Στις κορασίδες η δεκατριάχρονη Ηρώ Κοζάρη ( Νο 7 στην Ελλάδα στην κατηγορία παγκορασίδων) αρχισε και τελείωσε τους αγώνες σαν 1ο φαβορί ,κέρδισε όλους τους αγώνες της στα ατομικά και στα ομαδικά, χάνοντας μόνο ένα σετ!!

Στον 1ο ημιτελικό κέρδισε την εξαιρετική αθλήτρια της Φιλίας Ορεστιάδος Ελένη Χαριτούδη με 3-1 σετ (13-11,11-8,8-11,11-6).Στον 2ο ημιτελικό οπου συναντήθηκαν δυο πολύ καλές αθλήτριες του Α.Ο Ορεστιάδος ,είχαμε εκπληξη,εκεί οπου η Γεωργία Χατζούδη κέρδισε το 2ο φαβορί των αγώνων,κερδίζοντας την  Δερμετζοπούλου Χριστίνα με 3-0 (13-11,11-8,11-6).Στα ομαδικά έγιναν δυο συναρπαστικοί τελικοί που κρίθηκαν και οι δυο στο πέμπτο παιχνίδι.Στα αγόρια οι δυο ομάδες της Αλεξ/πολης κοντραρίσθηκαν μέχρι τον τελευταίο πόντο ,αλλά η σπουδαία απόδοση του αξιόλογου αθλητή Μπινόπουλου έγειρε την πλάστιγκα στην ομάδα του Φάρου,να πανηγυρίζει την πρόκριση για την τελική φάση των αγώνων στην Αθήνα.

Στα κορίτσια η « χρυσή πιτσιρικαρία » του Εθνικού με τις Ηρώ Κοζάρη,Μαρία Παπαρήγα και την δωδεκάχρονη Χριστίνα Καμπορούδη έδωσαν μάχη και κέρδισαν δύσκολα την σπουδαία ομάδα του Α.Ο  Ορεστιάδος με 3-2 .

Στον τελικό είχαμε

ΛΙΑΤΟΣ-ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ                                           3-0

ΤΣΟΜΑΚΙΑΝ-ΜΠΙΚΟΣ  ΒΑΣΙΛΗΣ                                               0-3

ΠΙΠΙΛΙΚΑΚΗΣ-ΜΠΙΝΟΠΟΥΛΟΣ                                                 0-3

ΛΙΑΤΟΣ – ΜΠΙΚΟΣ  ΒΑΣΙΛΗΣ                                                      3-0

ΤΣΟΜΑΚΙΑΝ/ΠΙΠΙΛΙΚΑΚΗΣ-ΜΠΙΝΟΠΟΥΛΟΣ/ΠΟΤΟΣ          0-3

Στον τελικό κορασίδων  είχαμε

ΚΟΖΑΡΗ-ΧΑΤΖΟΥΔΗ                                                                      3-0

ΚΑΜΠΟΡΟΥΔΗ-ΔΕΡΜΕΤΖΟΠΟΥΛΟΥ                                         1-3

ΠΑΠΑΡΗΓΑ-ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ                                                           1-3

ΚΟΖΑΡΗ-ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ                                                  3-0

ΚΑΜΠΟΡΟΥΔΗ/ΠΑΠΑΡΗΓΑ-ΧΑΤΖΟΥΔΗ/ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ       3-2

Στους αγώνες μετείχαν 38 παίδες και 27 κορασίδες και σημείωσαν μεγάλη οργανωτική επιτυχία.

Η τελική φάση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας της Αθήνας στις 10-12/5/2013.


Συντάκτης Νewsroom 31 Ιανουαρίου, 2013 15:39

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV