Ολοκληρώνεται σήμερα η τριήμερη παρουσία της ΠτΔ στη Θράκη

Συντάκτης Νewsroom 30 Μαΐου, 2020 09:30

Ολοκληρώνεται σήμερα η τριήμερη παρουσία της ΠτΔ στη Θράκη

Με την επίσκεψη το μεσημέρι στον τόπο καταγωγής της, τη Σταυρούπολη Ξάνθης, ολοκληρώνει σήμερα την τριήμερη παρουσία της  στη Θράκη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Πριν την άφιξή της στη Σταυρούπολη το πρόγραμμά της περιλαμβάνει:


-09.40    Επίσκεψη στα «Θρακικά Εκκοκκιστήρια»    
-10.50    Επίσκεψη στην κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση «Γενισέα»    
-12.00    Επίσκεψη στο Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά»    
Η Θράκη ήταν η επιλογή της για την πρώτη έξοδό της εκτός Αθηνών, μετά τη λήξη της καραντίνας, όπως είπε η ίδια, προκειμένου να σηματοδοτήσει το ενδιαφέρον της για την περιοχή και την είσοδο στη νέα εποχή.
 

Επισκέψεις της Προέδρου της Δημοκρατίας σε επιχειρήσεις

Επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για το δυναμισμό τους, την ποιότητα των προϊόντων που παράγουν, την τεχνολογία που χρησιμοποιούν και για το γεγονός ότι στα χρόνια της κρίσης δεν το έβαλαν κάτω και συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται και να αναπτύσσονται στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης της ακριτικής Θράκης επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Πρόκειται για τη μονάδα ανακύκλωσης μπαταριών “SunlightRecycling”, το οινοποιείο Κίκονες, τα “Θρακικά Εκκοκκιστήρια” βάμβακος και την κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση γυναικών “Γενισέα” που παράγει πετιμέζι από ζαχαροκάλαμο.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στις παραπάνω επιχειρήσεις και ενημερώθηκε αναλυτικά από τους υπεύθυνους για τις δραστηριότητες τους


Συντάκτης Νewsroom 30 Μαΐου, 2020 09:30

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV